Εσύ φοβάσαι τους κλόουν;

Περιμένοντας το remake του ΙΤ βρήκαμε τις φωτογραφίες που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου.
Εσύ φοβάσαι τους κλόουν;



Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος σε κάθε παρέα που να μη φοβάται τους κλόουν. Και ο λόγος είναι ότι όλο και κάποιο θρίλερ θα έχει δει με κάποιον τρελό/σχιζοφρενή/μανιακό/υπερφυσικό κλόουν που σκοτώνει κόσμο. Ή για την ακρίβεια, πιθανότατα έχει δει τον Tim Curry στο ρόλο του Pennywise και έχασε τον ύπνο του. 
Αλήθεια τώρα, μπορείς να δεις τα παρακάτω gif χωρίς να ανατριχιάσεις; 


 
Το θέμα είναι ότι το «It» του Stephen King επιστρέφει και μάλιστα από το σκηνοθέτη του «True Detective». Ποιος θα είναι ο creepy κλόουν; Ο Will Poulter, ο πιτσιρικάς που έπαιζε στο «We ‘re the Millers».

Επειδή υποθέτουμε ότι δεν τρόμαξες αρκετά με την επιλογή του πρωταγωνιστή, εδώ είμαστε για να σου θυμίσουμε τους πιο creepy κλόουν που συνάντησες ποτέ στη ζωής σου. Και από αύριο κομμένα τα παιδικά πάρτι (ή τα Mc Donald’s). 

Amusement (2008)

Δεν βλέπουμε τίποτα διασκεδαστικό σε αυτό τον κλόουν, όπως υποδηλώνει ο τίτλος της ταινίας. 

Killer Klowns from Outer Space (1988)

Εδώ θα βρεις τους πιο 80s και cult κλόουν. Κλασική ταινία. 

Clownhouse (1989)

Κάποιοι ψυχικά διαταραγμένοι τύπου δολοφόνησαν το crew ενός τσίρκου και πήραν τις ταυτότητές τους. Ιδού το αποτέλεσμα. 

Blood Harvest (1987)

Αυτός ο creepy πρωταγωνιστής δεν έκανε καριέρα στην υποκριτική όμως ήταν γνωστός μουσικός και έπαιζε γιουκαλίλι. Άσχετο;  

Poltergeist (1982)

Αυτή η ταινία κατέστρεψε πολλά ανέμελα παιδικά χρόνια μιας και ο κλόουν-κούκλα παραμόνευε κάτω από ένα κρεβάτι. 

Carnival of Souls (1998)

Ποτέ δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο έβαλαν τον κωμικό Larry Miller να παίξει το ρόλο ενός βιαστή και δολοφόνου κλόουν. 

Killjoy (2000)

Τρεις ταινίες κυκλοφόρησαν με αυτό το τίτλο. Και όπως φαντάζεσαι, με αυτά τα δόντια δεν είναι κάποιος που θα ήθελες να προκαλέσεις. 

Zombieland (2009)

Η ταινία δεν έχει καμία σχέση με κλόουν. Ωστόσο, υπάρχει μία σκηνή με έναν ζόμπι-κλόουν που κυνηγάει τον Jesse Eisenberg. 

100 Tears (2007)

Δύο δημοσιογράφοι αναζητούν τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου.  Και μάντεψε ποιος είναι. (Δεν θα σου τη συνιστούσαμε πάντως μιας και δεν δέχτηκε και πολύ καλές κριτικές). 

All Hallows’ Eve (2013)

Μία μπέιμπι σίτερ, καθώς προσέχει δύο παιδιά, τη νύχτα των αποκριών βρίσκει μία παλιά κασέτα. Η ταινία, περιλαμβάνει τρείς ιστορίες τρόμου, αλλα και οι τρείς, συνδέονται με έναν μανιακό κλόουν. Καθώς η νύχτα προχωράει, περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο σπίτι, και ο μανιακός κλόουν, γίνεται υπαρκτό πρόσωπο. Πρωτοτυπήσαμε και πάλι. 

American Horror Story: Freakshow 

Και κλείνουμε με τη σειρά «American Horror Story». Αν κρίναμε τους κλόουν στιλιστικά, αυτός θα έπαιρνε το βραβείο τρόμου και μακιγιάζ. Είναι ο Twisty και βρίσκει χαρά στο να σκοτώνει.

 

Δες ΕΔΩ τους ανθρώπους που έβγαλαν selfie και μετά πέθαναν.