Πως να γίνεις το κορίτσι που όλοι θα θέλουν να κάνουν παρέα

Γίνε cool τυπάκι!
Πως να γίνεις το κορίτσι που όλοι θα θέλουν να κάνουν παρέα



Μήπως δεν είσαι πια το cool και ανέμελο τυπάκι που ήσουν κάποτε; Μήπως τα παίρνεις όλα πιο σοβαρά από τι έκανες στο παρελθόν και ο αυθορμητισμός είναι ένα χαρακτηριστικό που σου λείπει; Οι φίλοι σου παραπονιούνται συνέχεια ότι έχεις αλλάξει και ότι δεν είσαι όπως παλιά. Τι συνέβη; Αναμφίβολα η ρουτίνα, τα προβλήματα, οι σκοτούρες και η καθημερινότητα σε έχουν καταβάλλει και έχεις χάσει την όρεξή σου. Μεγαλώνοντας σίγουρα δεν κάνεις αυτά που έκανες παλιά με την ίδια όρεξη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξει και ο χαρακτήρας σου. Ξαναβρες τον εαυτό σου για να γίνεις πάλι το κορίτσι που όλοι θέλουν να κάνουν παρέα!

Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί σε όλα! 
Πρέπει να είσαι ανοιχτή σε καινούρια πράγματα και να μην είσαι προκατειλημμένη σε τίποτα. Όσο φορτωμένο πρόγραμμα και αν έχεις προσπάθησε να βγεις από τη ρουτίνα και προσπάθησε να μην βρίσκεις δικαιολογίες για να κολλάς στα ίδια και στα ίδια πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να είσαι πιο ανοιχτή στις προκλήσεις και να είσαι πιο ευχάριστη. Δέξου όποια πρόσκληση σου προτείνουν οι φίλοι σου ακόμα και αν είσαι κουρασμένη. Θα διαπιστώσεις πως αν κάνεις πράγματα μαζί τους θα σου φτιαχτεί η διάθεση και θα δημιουργήσεις νέες εμπειρίες μαζί τους. Η φιλία άλλωστε είναι μια σχέση που θέλει συνεχώς δουλειά, δεν πρέπει να αφήνεται στη μοίρα της και στην ρουτίνα της. Γίνε αυθόρμητη λοιπόν, και μην βάζεις πρόγραμμα σε όλα! 

Γέλα ανελλιπώς!
Προσπάθησε να βάλεις το γέλιο στη ζωή σου! Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο. Είναι η λύση σε όλα και αυτόματα γίνεσαι πηγή ενέργειας για όλους γύρω σου! Όλοι θα σε θέλουν στη καθημερινότητα τους έτσι ώστε να τους αποφορτίζεις και να τους φτιάχνεις τη διάθεση! Κάνε αστεία, αυτοσαρκάσου, διακωμώδησε τις καταστάσεις και βγάλε τη γκρίνια από τη ζωή σου. 

Σου αρέσει να χορεύεις ασταμάτητα οπουδήποτε και πάντα χωρίς να είσαι μεθυσμένη!
Προσπάθησε να κάνεις κέφι με τους φίλους σου! Έχετε βγει έξω ~> απολαύστε τη στιγμή! Γίνε λίγο αυθόρμητη και κάνε χορευτικά χωρίς να σε νοιάζει ποιος σε βλέπει!

Προκάλεσε τους φίλους σου να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες μαζί!
Ξεκίνα ένα νέο hobby! Μετέφερε τον ενθουσιασμό σου και στους φίλους σου. Κάνε τους να θέλουν να ξεκινήσουν και αυτοί μαζί σου αυτή τη νέα δραστηριότητα που έχει συναρπάσει κάθε κύτταρο του οργανισμού σου. Δώσε τους κίνητρο και ξεσήκωσέ τους με επιχειρήματα!

Να είσαι το support girl που χρειάζονται στη ζωή τους!
Οι φίλοι σου έχουν και τις δύσκολες στιγμές τους, τις στιγμές που πρέπει να πάρουν κάποιες σοβαρές αποφάσεις, τις στιγμές που είναι μπερδεμένοι και στενοχωρημένοι. Εσύ πρέπει να είσαι εκεί γι' αυτούς ανά πάσα ώρα και στιγμή να τους συμβουλέψεις, να τους αναπτερώσεις το ηθικό ή  απλά να είσαι δίπλα τους. 

Να ξέρεις πότε να μιλάς και πότε να ακούς!
Είναι μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει αυτούς τους δύο ρόλους. Ένας καλός συμομιλητής ξέρει να ακούει τον άλλο και να λέει τη γνώμη του όταν πρέπει. Δεν μπερδεύει τα προσωπικά του και δεν τα θυμάται όταν ο άλλος μιλάει για τα δικά του.

Περνάς μια δύσκολη φάση; Δες 6 tips για να συνέλθεις αμέσως!