Έχεις κολλητό; Οι λόγοι που πρέπει να νιώθεις τυχερή!

Γιατί ναι. Υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Έχεις κολλητό; Οι λόγοι που πρέπει να νιώθεις τυχερή!



Δεν σου συμβαίνει κάθε μέρα. Η πλειοψηφία των φίλων σου πιθανότατα κοιτάζουν τα ωραία σου οπίσθια και το μυαλό τους "ταξιδεύει". Υπάρχει όμως και αυτή η περίπτωση του κολλητού σου, που παρότι έχει κι αυτός κοιτάξει λίγο παραπάνω την πίσω σου πλευρά (ενδεχομένως την έχει πιάσει κιόλας κάποιο μεθυσμένο βράδυ), είναι αυτός που σε βλέπει σαν αδερφή του. Τις 9 στις 10 φορές. Κι αυτό αρκεί για να λες ότι έχεις κολλητό και να νιώθεις τυχερή.

Γιατί είναι άντρας
Και μάλιστα ο πιο σημαντικός. Ειδικά αν έχεις χάσει τον "one and only". Είναι πάντα εκεί για να του λες τα εσώψυχά σου και να σου δίνει απαντήσεις λογικές, χωρίς κρεσέντο γυναικείας υστερίας. Επίσης η ύπαρξη του και μόνο, αποδεικνύει πως όλοι οι άντρες ΔΕΝ είναι μ@#$&*ς.

Γιατί σε προστατεύει
Από κακοτοπιές και από τον γυναικείο αυθορμητισμό σου. Από ακατάλληλους υποψήφιους "γαμπρούς" (λέγοντάς σου την ειλικρινή άποψή του, χωρίς να παρεξηγείσαι ή να βλέπεις δόλο), από τη μιζέρια που σε πιάνει επειδή είσαι ακόμα μόνη, από το μεθύσι του Σαββάτου που παραπαίεις τραγουδώντας "gold on the ceiling" (για να μπαίνουμε και σε κλίμα), χοροπηδώντας έξαλλη στην Αθηνάς.

(Πάτα play όσο διαβάζεις τη συνέχεια)

Γιατί χρειάζεσαι τη γνώμη του
Ίδιο είναι να σου λέει η κολλητή στις "ομορφιές σου σήμερα!", ίδιο να στο λέει ο κολλητός; Είναι άντρας και η γνώμη του μετράει αλλιώς. Γι΄αυτό την επόμενη φορά που θα σου πει "μη βάφεσαι τόσο καλοκαιριάτικο", κοίτα να τον ακούσεις. Πες όχι στην επιλεκτική ακοή.

Γιατί είναι η πιο ωραία αγκαλιά
Στα δύσκολα ή στα εύκολα. Κι αυτό, γιατί εδώ πρόκειται για pure love, χωρίς αντιζηλίες, δεύτερες σκέψεις ή υπονοούμενα. Κι όταν δεν θα είναι,θα το καταλάβεις, γιατί θα στο πει. Γιατί οι άντρες στις φιλίες τους είναι "σπαθιά". Και όσο ειλικρινές είναι το "κράξιμο" άλλο τόσο είναι και η αγκαλιά τους.

Ο κολλητός είναι θείο δώρο. Αν έχεις κράτα τον στη ζωή σου με σεβασμό, αγάπη και ειλικρίνεια. Γιατί (λογικά) θα είναι η πιο ντόμπρα σου σχέση.

 

Διάβασε εδώ πως θα γίνεις το κορίτσι που θα θέλουν όλοι να κάνουν παρέα.