Η Αθήνα σε 360 μοίρες

Αυτό είναι το πρώτο πανοραμικό video που βλέπεις το κέντρο της πόλης πατώντας 4 βελάκια.
Η Αθήνα σε 360 μοίρες



Πριν κάποιες μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο- περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας, από την Ακρόπολη, μέχρι την Ανδριανού κι από τη Διονυσίου Αεροπαγίτου μέχρι το Μοναστηράκι. Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το video όμως;

Εκ πρώτης όψεως, η ποιότητα είναι κακή. Κοιτάζοντας όμως πάνω αριστερά, θα δεις ότι έχει τέσσερα βέλη. Πατώντας κάποιο από αυτά, κινείς την κάμερα μέσα από τον υπολογιστή σου και ωπ! Η κάμερα όντως κινείται. Και βλέπεις δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω. Σαν να περπατάς εσύ τη διαδρομή.

Αυτό το απίθανο video γυρίστηκε από την ομάδα του Experience Greece, ενός project μιας ομάδας δημοσιογράφων και φωτογράφων (προερχόμενων αποκλειστικά από το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ). Σκοπός αυτής της ομάδας ανθρώπων, με πρωτεργάτες τους Γιάννη Ντρενογράννη και Βάλυ Βαϊμάκη, είναι η προώθηση των πιο διάσημων ταξιδιωτικών προορισμών της χώρας μας, όπως η Αθήνα, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Κέρκυρα, κλπ.

Πρόκειται για το πρώτο 360 video που έχει γυριστεί, ενώ η πολυταξιδεμένη ομάδα έχει στο ενεργητικό της 150 travel guides, χάρτες και βιβλία, φημισμένα όλα για την υψηλή τους ποιότητα. Μετά από 5 χρόνια τουριστικής "ζωής" η ομάδα του Experience Greece, γύρισε το πρώτο της πανοραμικό video. Και είναι πολύ ωραίο.

Δες εδώ ένα υπέροχο video από το Ντουμπρόβνικ.