Πώς μπορείς να περάσεις καλά στην παραλία, ακόμα κι αν βρέχει;

Γιατί είναι τέλειο το μπάνιο στη βροχή...
Πώς μπορείς να περάσεις καλά στην παραλία, ακόμα κι αν βρέχει;



Ο καιρούλης τελευταία δεν πάει και πολύ καλά. Έχει τα ψυχολογικά του, μας κάνει νάζια και κόλπα. Κι εσύ έχεις ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood, έχεις ξεκινήσει τα μπάνια σου στη θάλασσα και προσπαθείς να πάρεις σέξι «σοκολατοχρώμα», όταν εκεί που αράζεις στην ξαπλώστρα σου, πέφτουν πάνω σου ψιχάλες και ο ήλιος κρύβεται πίσω από γκρι συννεφάκια. Λογικά θα βιαστείς να μαζέψεις τα πράγματά σου και θα γυρίσεις σπίτι ξενερωμένη. Μην το κάνεις! Γιατί υπάρχουν τρόποι να το διασκεδάσεις:

1. Είναι τέλειο να κάνεις μπάνιο στη βροχή. Το έχεις ποτέ δοκιμάσει; Αν είσαι με το αγόρι σου, είναι ευκαιρία, γιατί είναι τρελά ρομαντική φάση. Αλλά και μόνη σου να είσαι, να το δοκιμάσεις! Όχι βέβαια αν βρέχει καρέκλες, γιατί είναι επικίνδυνο να σε χτυπήσει καμιά αστραπή. Μη σε πάρουμε και στο λαιμό μας!

2. Πήγαινε στο μπαρ της παραλίας για κοκτέιλ και χορό. Αν είσαι σε παραλία που έχει μπαρ, παίρνεις τις φίλες σου, ή το αγόρι σου κι ευκαιρία να παρτάρετε!

3. Αν είσαι αθλητικός τύπος κι αν η παραλία διαθέτει γήπεδο beach volley, είναι ευκαιρία για ένα φιλικό αγώνα με την παρέα σου.  Μπορείς επίσης να παίξεις ρακέτες, αν τις προτιμάς. Ή τι θα έλεγες για τζόκινγκ στην άμμο; Ναι, είναι τέλειο να τρέχεις με βροχή.

4. Αν είχες παρέα το βιβλίο σου, γιατί σου αρέσει να διαβάζεις στην παραλία, τότε άνοιξε την ομπρέλα και συνέχισε να διαβάζεις, βλέποντας τη βροχή. Τέλειο! Αν δεν έχεις ομπρέλα, εκμεταλλεύσου το καφέ της παραλίας για να αράξεις διαβάζοντας με τον καφέ σου, μέχρι να σταματήσει η βροχή.

5. Έχει κάποιος από την παρέα τάβλι; Αν όχι, σίγουρα θα υπάρχει κάτι στο καφέ της παραλίας. Αν υπάρχουν κι επιτραπέζια, ακόμα καλύτερα! Με λίγο παιχνίδι, η ώρα περνάει πάντα πιο ευχάριστα.

Έτσι κι αλλιώς, καλοκαίρι είναι και κάποια στιγμή ο ήλιος θα βγει. Αλλά ακόμα κι αν το ψιλόβροχο επιμένει, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά στην παραλία. Η παρέα είναι αυτή που μετράει και αν υπάρχει καλή διάθεση, θα βρεις τρόπους να διασκεδάσεις. Κι ας κάνει ο ήλιος μούτρα. Χαμογέλα!