Όλα όσα πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στο γραφείο της

Για να νιώθει σαν στο σπίτι της...
Όλα όσα πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στο γραφείο της



Πολλές φορές, ο χρόνος που περνάμε στο γραφείο μας, στη δουλειά μας, είναι περισσότερος από εκείνον που περνάμε στο σπίτι μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμόσεις το χώρο σου στο γραφείο με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώθεις άνετα. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα απαραίτητα που πρέπει να έχεις μαζί σου στο γραφείο, για να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Με τον τρόπο αυτό, εκτός από τη διάθεσή σου που θα είναι καλύτερη, καθώς θα νιώθεις πιο άνετα, θα αποδώσεις και καλύτερα στη δουλειά σου, γιατί θα οργανωθείς με όλα τα απαραίτητα. Ριξε μια ματιά:

1. Φορτιστή κινητού. Έχε πάντα στο συρταράκι του γραφείου σου ένα φορτιστή για το κινητό σου τηλέφωνο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και θα μείνεις από μπαταρία. Και συνήθως, κάτι τέτοιο συμβαίνει τη στιγμή που περιμένουμε ένα επείγον τηλεφώνημα. Κάθε εργαζόμενη γυναίκα (και όχι μόνο) νιώθει μισή χωρίς το κινητό της τηλέφωνο.

2. Ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα ή μπαλαρίνες, είναι απαραίτητες στο γραφείο. Καλά τα τακούνια και οι γόβες, αλλά μετά από λίγο τα πόδια σου πονάνε τόσο που σε εμποδίζει να δουλέψεις και να συγκεντρωθείς. Το παν στη δουλειά σου είναι να νιώθεις άνετα. Έτσι αποδίδεις και καλύτερα. Ένα δεύτερο ζευγάρι φλατ παπούτσια, είναι ό,τι χρειάζεσαι όταν νιώθεις τα πόδια σου να καίνε και να πονούν από την κούραση.

 

3. Ειδικά μαντηλάκια που αφαιρούν τους λεκέδες στα ρούχα. Θα σε σώσουν αν λερωθείς τη στιγμή που πίνεις τον καφέ σου ή τρως το κολατσιό σου στο γραφείο. Σίγουρα δε θες να εμφανιστείς με λεκιασμένο παντελόνι στο meeting.

4. Βάλε σε ένα συρτάρι λίγα ταμπόν και σερβιέτες. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κάνει την εμφάνισή της η περίοδός σου. Ή μπορεί να ξεχάσεις να πάρεις από το σπίτι.  Θα σου φανούν 100% χρήσιμα.

5. Να έχεις ενα πακέτο τσίχλες ή καραμέλες. Για να έχεις φρέσκια και καθαρή αναπνοή πριν τα ραντεβού.

6. Ένα μπουκαλάκι αντισηπτικό χεριών στο γραφείο σου, θα σε κρατήσει μακριά από μικρόβια.

7. Ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι που θα το έχεις στο γραφείο για να το γεμίζεις με νερό. Δε χρειάζεται να αγοράζεις καθημερινά μπουκαλάκι με νερό. Άφησε ένα στο γραφείο σου, για να το γεμίζεις κάθε μέρα.Και φρόντισε να πίνεις συχνά.

8. Ένα τσιμπιδάκι ή ένα λαστιχάκι μαλλιών. Δεν πιάνει πολύ χώρο και κάποιες φορές είναι σωτήριο, όταν τα μαλλιά σου σε ενοχλούν , ή όταν δεν πέτυχε το ίσιωμα ή ακόμα και όταν φαίνονται άλουστα.

9. Ένα lip balm, πούδρα προσώπου και μία μάσκαρα. Βασικά προϊόντα ομορφιάς που θα διορθώσουν το μακιγιάζ σου μετά από ώρες δουλειάς, για να φαίνεσαι φρέσκια στα ραντεβού σου.

10. Μια μπάρα δημητριακών ή ένα φρούτο. Φύλαξε στα συρτάρια του γραφείου σου λίγα από τα αγαπημένα σου σνακ. Θα είσαι ευγνώμων που το είχες σκεφτεί, όταν θα πνίγεσαι στη δουλειά και δε θα έχεις χρόνο να πας να αγοράσεις κάτι να φας, ενώ το στομάχι σου γουργουρίζει ασταμάτητα.