Τα ήξερες; 6 μυστικά που σου κρύβει ο κομμωτής σου

Μην είσαι σίγουρη ότι στα λέει όλα...
Τα ήξερες; 6 μυστικά που σου κρύβει ο κομμωτής σου



Αν θέλεις να έχεις ένα όμορφο πρόσωπο, πρέπει να φροντίζεις να έχεις εκτός των άλλων ,όμορφα μαλλιά. Αυτό συνεπάγεται ότι η σχέση με τον κομμωτή σου πρέπει να είναι άψογη. Για το καλό σου...  Όσο και να τον εμπιστεύεσαι όμως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σκέφτεται την ώρα που είσαι στην καρέκλα και περιποιείται το κεφάλι σου, που δεν σου λέει και δεν θα ακούσεις ποτέ από το στόμα του. Εμείς τρυπώνουμε στο μυαλό του και σου τα λέμε όλα:

1. «Δεν μπορώ να σου κάνω το χτένισμα της φωτογραφίας»

Πηγαίνεις χαρούμενη και φορτσάτη στο ραντεβού σας και αποφασισμένη για το νέο σου λουκ. Έχεις μαζί σου το κούρεμα και το χρώμα που θες στα μαλλιά σου σε φωτογραφία. Όλα καλά με το κούρεμα και το χρώμα, θα τα πετύχει. Όταν όμως του ζητήσεις και το χτένισμα της φωτογραφίας, θα κουνήσει το κεφάλι του καταφατικά, αλλά από μέσα του κάνει χίλιες προσευχές να του βγει κάτι παρόμοιο. Ή μπορεί να σου ρίχνει και λίγα καντήλια για την διαδικασία στην οποία τον βάζεις να μπει. Πάντως, ποτέ δεν θα παραδεχτεί ότι σπάνια καταφέρνει κάποιος κομμωτής να αντιγράψει ακριβώς το χτένισμα της διάσημης celebrity που έχεις ζήλεψει. Περιμένει να το διαπιστώσεις μόνη σου στο τέλος, όταν με ευγένεια θα του πεις ότι είναι καλό (αν και διαφορετικό από αυτό που ήθελες).

2. «Εξήγησέ μου πόσο ακριβώς θέλεις να σου κοντύνω τα μαλλιά»

Για τρία δάχτυλα πας, ίσα-ίσα να καθαρίσεις το μαλλί σου από την ψαλίδα και φεύγεις με το μισό μαλλί. Οκ, υπερβάλλω, αλλά το ξέρεις ότι το «λίγο» για τον κομμωτή σου έχει μια διαφορετική έννοια από αυτή που εσύ αντιλαμβάνεσαι. Άρα, καλά θα κάνεις στο επόμενό σου ραντεβού να του δείξεις αριβώς πόσο θες να σου κοντύνει τα μαλλιά σου, για να μην γκρινιάζεις πάλι στον καθρέφτη σου.

3. «Σεβάσου το χρόνο μου»

Δεν θα στο πει ποτέ, αλλά εκνευρίζεται απίστευτα όταν αργείς στο ραντεβού σου, πόσο μάλλον χωρίς να ειδοποιήσεις. Ο χρόνος για έναν κομμωτή είναι πολύτιμος. Επίσης, θα φας πολλές κατάρες αν ακυρώσεις ραντεβού την τελευταία στιγμή.Φρόντισε λοιπόν να είσαι τυπική, ή να ειδοποιείς από νωρίς αν πρόκειται να αργήσεις, ώστε να εξυπηρετήσει άλλο πελάτη.

4. «Πόσο δε με ενδιαφέρουν τα προβλήματά σου»

Ο κομμωτής είναι κάτι σαν ψυχολόγος. Συμβαίνει και στους οδηγούς ταξί αυτό κάποιες φορές. Οι πελάτες τους ξεκινούν να τους λένε ιστορίες για τα προσωπικά τους, που καθόλου δεν τους ενδιαφέρουν. Τις περισσότερες φορές ο κομμωτής σου κουνάει ευγενικά το κεφάλι του και φοράει το ψεύτικο χαμόγελό του, ενώ περιμένει πως και πως να βάλεις μια τελεία γιατί τον έχεις ζαλίσει.

5. «Εδώ δεν είναι παιδότοπος»

Χαμογελάσει με το άτακτο παιδάκι σου που τριγυρίζει γύρω γύρω και πιάνει στα χέρια του ό,τι υπάρχει στο κομμωτήριο. Κατά βάθος, θέλει να το πνίξει!

6. «Κάτσε για λίγο ακίνητη να κάνω τη δουλειά μου»

Κάθε φορά που μιλάς στο κινητό ή κουνάς το κεφάλι σου για να πιεις τον καφέ σου ή το τοστ που έχεις μαζί σου, του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Όταν δημιουργεί στο κεφάλι σου σε θέλει ακίνητη. Γίνεται;