Σκέφτεσαι συνέχεια το κακό;

Πως θα πάψεις να κάνεις αρνητικές σκέψεις!
Σκέφτεσαι συνέχεια το κακό;



Θυμάσαι τότε που ήσουν παιδί πόσο απλή και συγχρόνως παραμυθένια έβλεπες τη ζωή; Ακόμα και το πιο ασήμαντο πράγμα ήταν ικανό να σε συναρπάσει! Πίστευες στα "θαύματα" τα οποία κατά κάποιο μαγικό τρόπο γίνονταν πραγματικότητα! Αν αναρωτιέσαι το γιατί θα σου πω ευθύς αμέσως ~> Διότι η φαντασία σου δεν είχε όρια!

Και τώρα που μεγάλωσες τι έκανες; Στένεψες τα όρια της φαντασίας σου και έγινες μια πραγματική ρεαλίστρια! Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα τα "θαύματα" που περιμένεις να γίνουν στη ζωή σου να μην γίνονται και γι΄αυτό ευθύνεσαι εσύ!

Ο ρόλος που είχε η φαντασία στη ζωή σου εκμηδενίστηκε και τη θέση της πήραν οι αρνητικές σκέψεις και σου πιπιλίζουν το μυαλό ότι δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα από αυτά που θέλεις!

Κάνεις λάθος όμως! Ότι θελήσεις το μπορείς και το ξέρεις. Αρκεί να το βάλεις στόχο, να το πιστέψεις και να μετά να αφήσεις τα πράγματα να γίνουν μόνα τους. Η θετική σκέψη πρέπει να είναι ο οδηγός σου σε όλα!

Πρέπει να αποβάλεις όλα τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία και μπλοκάρουν τους στόχους σου!

Γκρίνια, θυμός, απαισιοδοξία το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι να προσελκύουν 
μόνο αρνητικές καταστάσεις στη ζωή σου. 
Απόβαλε αυτή τη προσγειωμένη ενήλικη αντίληψη! Σκέψου μόνο θετικά για να σου έρθουν θετικά!

Θα έχεις ακούσει γνωμικά του τύπου " Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις" , "Ότι δώσεις, θα πάρεις." Αυτά και μόνο δεν φτάνουν για να 
σου αποδείξουν το συμπαντικό νόμο;
Συμπαντικός νόμος ~> Οι σκέψεις, τα συναισθήματά σου είναι ενέργεια! Ό,τι σκέφτεσαι και ό,τι αισθάνεσαι, αυτό προσελκύεις!

Δες και ένα video για τη ζωή και τις καθόλου τυχαίες συναντήσεις της!