Όλα όσα με εκνευρίζουν στο δρόμο για τη δουλειά (τι κι αν είναι Αύγουστος)

Όπως το "κακιασμένο" φανάρι που κρατάει 30 δευτερόλεπτα, για παράδειγμα.
Όλα όσα με εκνευρίζουν στο δρόμο για τη δουλειά (τι κι αν είναι Αύγουστος)



Νέο Ψυχικό- Νέο Ηράκλειο. Και τα δύο τόσο "νέα" αλλά τόσο εκνευριστικά. Ή μάλλον όχι. Με μια δεύτερη σκέψη, δεν φταίει η διαδρομή. Ούτε η δουλειά μου μου φταίει. Άλλα πράγματα με εκνευρίζουν σε αυτό το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο στο δρόμο.

Το καυτό κάθισμα
Σε συνδυασμό με το τιμόνι. Όταν λένε "καυτή πατάτα" στις ειδήσεις, κανονικά αυτό πρέπει να εννοούν.

Οι μαμάδες με τα μωρά από την "έξω" πλευρά
Κουνιστές- λιγιστές καταμεσής του δρόμου και το μώρο πέρα- δώθε. Κι εγώ να λέω κάθε τόσο "τώρα θα της φύγει" και θα γίνω άθελά μου Ηρώδης.

Οι αργοί της αριστεράς
Ας μην παρεξηγηθώ. Τη λωρίδα εννοώ. Αργά πάνε οι δεξιοί, μεσιέ (πάλι τη λώρίδα εννοώ).

Οι νέοι οδηγοί
Όχι όλοι. Αυτοί που το τιμάνε το "Ν" τους όπου και όπως μπορούν. Νέοι to the bones.

Η σκουπιδιάρα
Τις ακατάλληλες πρωινές ώρες, σε ακατάλληλα (πραγματικά στενά) στενά. Τώρα που το καλοσκέφτομαι βέβαια, μου τη δίνει όλες τις ώρες η σκουπιδιάρα. Πατήσαμε στη Σελήνη κάμποσα χρόνια πριν και ακόμα ένας δεν έχει εφεύρει κάποιον άλλο τρόπο περισυλλογής σκουπιδιών.

Το "κακιασμένο" φανάρι
Συναντάς σίγουρα κι εσύ ένα τέτοιο. Αυτό το "κομπλεξικό" που ανάβει για 15 κλάσματα  του δευτερολέπτου. "Χιχιχι. Μόνο δυο πέρασαν", λέει το κακιασμένο φανάρι, που αγαπημένο του χρώμα είναι το κόκκινο και αγαπημένη κίνηση, η μούντζα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο αγριεμένος άντρας οδηγός
Κάνεις κι εσύ λάθη φίλε μου. Κι αμα τα κάνεις, δεν πειράζει να ακούσεις κι ένα "μ@λ@κ@". Σε παρακαλώ μη με κυνηγάς μετά κλείνοντάς μου το δρόμο και φορτώνοντάς με κοσμητικά, "γηπεδικά" επίθετα. Γιατί αν ήμουν γυμναστηριακό αγόρι δεν θα έκανες τα ίδια.

Τα παπιά
Ειδικά τα "φτιαγμένα". Θόρυβος και διχρονίλα. Να απαγορευτούν δια νόμου.

Η κατάληψη θέσης parking με άσχετα αντικείμενα
Η κυρία της διπλανής πολυκατοικίας έχει βάλει στη θέση που φυλάει για το megane του γιου της, δυο καρέκλες ή τρία τελάρα ή το καροτσάκι και τα κουβαδάκια που έπαιζε μικρή.

ΑΛΛΑ. Πάνω από όλα ψυχραμία. Αύγουστος είναι θα περάσει. Κι απο Σεπτέμβρη προσθέτουμε καμιά δεκαριά ακόμα στη λίστα, δεν βαριέσαι;!  

Δες εδώ όλες τις κακές συνήθειες των συνοδηγών (ειδικά σε ταξίδι).