Η γιαγιά Betty στα 89 της γίνεται η παράνυφος της εγγονής της! (viral photos)

Η χαριτωμένη άχρηστη πληροφορία της ημέρας!
Η γιαγιά Betty στα 89 της γίνεται η παράνυφος της εγγονής της! (viral photos)



Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; Χρειάζεσαι ιδέες; Ή απλά έχεις αδυναμία στα γιαγιουλάκια; Αν ναι, τότε η ιστορία της γιαγιάς Betty θα σε κάνει να δακρύσεις από συγκίνηση!

Που να περίμενε ότι σε ηλικία 89 ετών, η Betty Govern θα γινόταν viral! Κι όμως, όπως λέει κι η ίδια, ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα. Τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες της γιαγιάς Betty από το γάμο της εγγονής της, Christine Quinn, είναι η νέα εμμονή του ίντερνετ.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του Μαίου που μας πέρασε, όταν η Christine Quinn παντρεύτηκε τον Patrick Quinn (συμπτωματικά μοιράζονται το ίδιο επίθετο!) στο Plymouth Meeting της Pennsylvania στις ΗΠΑ. Θα ήταν ένας ακόμα γάμος από τους τόσους που γίνονται καθημερινά, αν η παράνυφος δεν ήταν η ηλικιωμένη γιαγιά Βetty.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Christine σε ξένες εφημερίδες η απόφαση να ζήτησει από τη γιαγιά της να είναι ανάμεσα στις παρανύφους της δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη, καθώς είναι η αγαπημένη της. «Ενώ δεν ζει τόσο κοντά μου, προσπαθούμε συνέχεια να περνάμε μαζί όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και οπτική απέναντι στη ζωή που προσπαθώ να υιοθετώ στην καθημερινότητα μου. Όλοι την λατρεύουν!».

Λίγους μήνες μόλις πριν την τελετή, η Christine εξέπληξε την Betty με την πρόταση της «για να μην έχει πολύ χρόνο να το σκεφτεί». Η νύφη δεν περίμενε ποτέ ότι η γιαγιά της θα δεχόταν γιατί είναι πολύ μετριόφρων και δεν της αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

«Με ρώτησε 10 φορές ‘είσαι σίγουρη;’» και «Γιατί να θέλεις μια ηλικιωμένη για παράνυφο σου;», ενώ αναρωτήθηκε κάποιες φορές «Όλες σου οι φίλες είναι νέες και όμορφες, τι θα με κάνεις εμένα;». Όμως, η γιαγιά Betty παραμένει εξίσου όμορφη και γλυκιά ακόμα και στα 89 της. Απλά κοίτα πόσο γλυκούλα κι ωραία είναι με το φόρεμα και το μπουκέτο λουλουδιών στο χέρι!

Τελικά, η γιαγιά Betty δέχθηκε την πρόταση, κι όταν έφτασε η πολυπόθητη ημέρα του γάμου ήταν η ψυχή του πάρτι, αφού σύμφωνα με την Christine «Έκανε τους πάντες να γελάνε με τα αποστάγματα σοφίας και τα ξεκαρδιστικά της σχόλια όλη την ώρα».

Τα highlight της βραδιάς ήταν όταν η γιαγιά ακολούθησε τις κοπέλες τόσο στο μπάτσελορ όσο και στη δεξίωση, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς χορεύοντας. Ενώ, όταν χόρεψε μαζί με τη γιαγιά του γαμπρού έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα όλων των καλεσμένων!

ΥΓ. Για ακόμα μεγαλύτερη δόση cuteness το παρακάτω βίντεο με άλλες τρεις σούπερ γιαγιούλες που έγιναν παράνυφοι θα σε κάνει να λιώσεις από τη γλύκα!

Δες ΕΔΩ περισσότερες ιδέες για το γάμο σου!