Last minute resolutions: Μέχρι να μπει το Φθινόπωρο εγώ θα...

Ξεκινήσω γυμναστική (και άλλα τέτοια).
Last minute resolutions: Μέχρι να μπει το Φθινόπωρο εγώ θα...



Τελείωσε το καλοκαίρι και τώρα είναι η στιγμή (όπως κάθε χρόνο) που οι στόχοι που έβαλες την Πρωτοχρονιά και δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα γιατί το πήγαινες από "αύριο" σε "μεθαύριο", να γίνουν τώρα. Κι επειδή είμαστε τυχεροί και θέτουμε μεγαλεπίβολους στόχους δύο φορές το χρόνο, εσύ τώρα βιάζεσαι. Στην εκπνοή του Αυγούστου, αλλάζεις ζωή.

Δεν ξέρεις βέβαια από που να αρχίσεις. Ας πούμε από απλά καθημερινά πράγματα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σου (για να μην είσαι μόνο δουλειά- σπίτι, σπίτι- δουλειά).

Γυμναστική
Κάποτε την αγαπούσες, μετά τη βαρέθηκες, αλλά μην το βλέπεις τόσο "στενά". Γυμναστική δεν είναι μόνο το γυμναστήριο . Έχεις περισσότερες επιλογές από ότι φαντάζεσαι και σίγουρα υπάρχει κάτι που θα σου αρέσει. Τέννις, μπάσκετ, χορό, ορειβασία, χειμερινή κολύμβηση, kick boxing, χόκεϊ επί χόρτου (λέμε τώρα), είναι μόνο λίγες από τις επιλογές σου.

Διατροφή
Για να μαζέψεις τις κραιπάλες των διακοπών.

Μαθήματα
Φωνητικής, φωτογραφίας, δημιουργικής γραφής, πλεξίματος; Ό,τι σε ευχαριστεί. Μάθε χόμπι κι άσ'το κι άμα πεινάσεις πιάσ'το.

Ανανέωση σπιτιού
Καθάρισε επιτέλους το μπαλκόνι σου, πέτα αυτά τα σαβουριασμένα έπιπλα που κάθε που πέφτεις πάνω τους σου χαλάει η διάθεση και βάψε αυτό το τοιχάκι που έχει πιάσει υγρασία από το χειμώνα του '13.

Σεμινάρια αυτοβελτίωσης
Γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι η αλλαγή έρχεται από μέσα μας. Δεν περιμένουμε να κατέβει από τον ουρανό.

Ιατρικό check up
Μα καλά resolution το check-up; Ναι, με τόσο καιρό που έχεις να εξεταστείς. Ώρα να βεβαιωθείς ότι οι πονοκέφαλοί σου είναι αποτέλεσμα της πολλής δουλειάς που τρώει τον αφέντη κι όχι κάποιου άλλου θέματος υγείας.

Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις αν έχεις μόλις δύο ώρες ελεύθερου χρόνου.