Creepy Sunday: Aυτή είναι η ιστορία της πιο φρικιαστικής μητέρας-δολοφόνου,Theresa Knorr

Στο προφίλ της έχει βασιστεί η ταινία "The Afflicted"!
Creepy Sunday: Aυτή είναι η ιστορία της πιο φρικιαστικής μητέρας-δολοφόνου,Theresa Knorr



Η Theresa Knorr είναι μια μητέρα-δολοφόνος που βασάνισε και σκότωσε με το χειρότερο τρόπο τα δυο από τα έξι παιδιά της. Αυτή είναι η ιστορία της.

Γεννήθηκε στη California. Ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας και πολύ δεμένη με τη μητέρα της. Μόλις η μητέρα της πέθανε, έπεσε σε κατάθλιψη. Στην ηλικία των 16 παντρεύτηκε τον Clifford Clyde Sanders. Απέκτησαν μαζί έναν γιο τον Howard και μια κόρη την Sheila. Δεν τα πηγαίναν και πολύ καλά και τσακώνοναν πολύ συχνά...ώσπου η Knorr τον πυροβόλησε. Ενώ η αστυνομία την συνέλαβε, αθωώθηκε εν τέλει. 

Μετά από λίγα χρόνια έκανε τον δεύτερο γάμο της με τον Robert Knorr, όπου και απέκτησαν μαζί τη Suesan, τον William και τον Robert. Η Theresa ξεσπούσε μονίμως τον θυμό της στις κόρες της ενώ τα αγόρια της τα δίδασκε να είναι υπάκουα και πειθαρχημένα.

Ο θάνατος της Suesan
Σε μια διένεξη μαμάς και κόρης, η Theresa πήρε ένα 22αρι πιστόλι και την πυροβόλησε στο στήθος. Η σφαίρα όμως κατέληξε στην πλάτη της. Η Knorr δεν ήθελε να την πάει στο νοσοκομείο. Παρά το τραύμα της παρέμεινε ζωντανή για εβδομάδες ώσπου η Knorr άνοιξε την πλάτη της με ένα μαχαίρι και προσπάθησε να βγάλει τη σφαίρα. Όμως χωρίς αναισθησία και τα κατάλληλα σύνεργα η πληγή μολύνθηκε με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία. Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να τη σώσει, έπεισε τα παιδιά της ότι την αδελφή τους την κυρίευσε ο διάβολος και ότι έπρεπε να την κάψουν ζωντανή. Και αυτό έκαναν. Την περιέλουσαν με βενζίνη και την άφησαν να καεί ζωντανή.

Ο θάνατος της Sheila
Kαι η Sheila πέθανε στα χέρια της μητέρας της. Σύμφωνα με την Terry, η Knorr ανάγκασε την κόρη της να γίνει ιερόδουλη και μετά την κατηγόρησε ότι την κόλλησε ένα σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα. Γι΄αυτό και την έδεσε σε μια καρέκλα και την κλείδωσε στη ντουλάπα. Απαγόρευσε από τα υπόλοιπα παιδιά της να την ταϊσουν. Την άφησε εκεί μέχρι να πεθάνει. Τελικά πέθανε από την πείνα και την δίψα.  

H επίθεση στην Terry
Η Knorr ανάγκασε την Terry να κάψει το πατρικό σπίτι της στη California, ελπίζοντας να καταστρέψει κάθε αποδεικτικό στοιχείο από τη δολοφονία της Sheila. Η Terry αργότερα παραδέχτηκε πως επιβίωσε από τα βασανιστήρια της μητέρας της επειδή της επέβαλλε να την αφήσει να φύγει από το σπίτι.

Η αστυνομία συνέλαβε την Knorr και τους γιους της. Αν και δήλωσε αθώα εν τέλει καταδικάστηκε για όλα αυτά τα φρικτά εγκλήματα σε δις ισόβια! Θα βγει δηλαδή το 2027...αν ζει φυσικά ακόμα!

Θέλεις να μάθεις τη συγκλονιστική ιστορία της Ruth Ellis;