Ballerina Project: 40 εντυπωσιακά πορτραίτα μπαλέτου που θα σε υπνωτίσουν!

Η τελειότητα καρέ καρέ!
Ballerina Project: 40 εντυπωσιακά πορτραίτα μπαλέτου που θα σε υπνωτίσουν!



Σώμα και ψυχή σε τέλειο συγχρονισμό. Ναι, η τέχνη του μπαλέτου είναι μαγική. Έχει μια ρετρό γοητεία που δεν μπορείς να την αισθανθείς ακόμα και στα καλύτερα βίντεο, και σε αυτό ακριβώς είναι αφιερωμένα τα πορτραίτα της τάσης που ονομάζεται ballet photography. Ανακαλύψαμε τη σαγήνη της τυχαία στο site 500px, και φυσικά την ερωτευτήκαμε, οπότε δεν θα ήταν δυνατό να μην την μοιραστούμε μαζί!

Λένε ότι μόνο μέσω της φωτογραφίας είναι δυνατόν να σου μεταδοθεί το όλον του μπαλέτου. Ίσως γιατί κάποια πράγματα να ανήκουν ακόμα στον χωρόχρονο της αναλογικής ζωής, κι όχι στην ψηφιακή μοντέρνα εποχή μας.

Ίσως, πάλι, γιατί και η παραμικρή κίνηση των μπαλαρίνων κρίνεται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Όπως και στη φωτογραφία. Συγχρονισμένα κλικ σε αλληλουχίες, σαν θραύσματα τελειότητας που μόνο ο φακός της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να αιχμαλωτίσει καρέ καρέ. Πάντως, ανεξαρτήτως του λόγου, τα παρακάτω πορτραίτα, που στροβιλίζονται σε κάθε στιλ κι ύφος, όχι απλά σε σαγηνεύουν, αλλά σε υπνωτίζουν….κάνοντας σε να θέλεις να τα κοιτάς ξανά και ξανά! 

Αν θες κι εσύ μια νότα από τη μαγεία του μπαλέτου στην καθημερινότητα σου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τις μπαλαρίνες. Δες ΕΔΩ πως μπορείς να τις συνδυάσεις κι οσα πρέπει να ξέρεις για τα πιο φινετσάτα flat.