Creepy (baby monitor) ιστορίες που θα τρομοκρατήσουν τους γονεις και εσένα!

Εσύ τολμάς να πας να δεις τι ακούγεται από το monitor του μωρού σου;
Creepy (baby monitor) ιστορίες που θα τρομοκρατήσουν τους γονεις και εσένα!



Αναμφίβολα ο ερχομός ενός μωρού στο σπίτι για ένα νέο ζευγάρι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Γι΄αυτό και εφοδιάζονται με οτιδήποτε νέο τεχνολογικό μέσο υπάρχει στην αγορά, όπως είναι το σύστημα ενδοεπικοινωνίας (baby monitor), προκειμένου να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, άνετη και να καταφέρουν να κερδίσουν λίγο παραπάνω ύπνο.

Τι γίνεται όμως όταν από το σύστημα ενδοεπικοινωνίας του μωρού σας ακούγονται περίεργοι θόρυβοι, φωνές μέσα στη νύχτα; Τουλάχιστον creepy! 
Aν θέλεις να δώσεις λίγο suspence στην ημέρα σου διάβασε τις παρακάτω ιστορίες!
 

#Ιστορία 1η
Μια οικογένεια από το  Ontario, κοντά στο Λονδίνο, είχε μια περίεργη ιστορία με το monitor του μωρού τους. Τρομοκρατήθηκε όταν ξαφνικά, μέσα στη νύχτα, άρχισε το baby monitor  να παίζει μουσική και παράλληλα ακουγόταν μια φωνή που έλεγε ότι κάποιοι τους παρακολουθούν. Η μουσική ήταν μυστηριώδης  και η φωνή που ακουγόταν έλεγε ότι η οικογένεια παρακολουθείται. Η αλήθεια είναι ότι το να ξυπνάς μέσα στη νύχτα και να ακούς μια άγνωστη φωνή στο δωμάτιο του παιδιού σου αναμφίβολα είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού. 
Όμως, εν τέλει οι γονείς  ανακάλυψαν πως  το monitor του μωρού ήταν συνδεδεμένο με το internet του υπολογιστή  εξού και οι περίεργοι θόρυβοι! Joanna

#Ιστορία 2η
Ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το 3χρονο παιδί τους έλεγε ότι φοβόταν τον άντρα από το baby monitor.  Ώσπου ένα βράδυ άκουσαν και αυτοί μια περίεργη φωνή από το monitor όπου και έλεγε: " Ξύπνα αγοράκι, ο μπαμπάς σε ψάχνει." Οι γονείς πήγαν πανικοβλημένοι στο δωμάτιο του παιδιού τους ώσπου ακούστηκε πάλι από το μόνιτορ η ίδια φωνή με πριν, η οποία και έλεγε: " Kοίτα κάποιοι μπαίνουν στο δωμάτιο." Η μητέρα του παιδιού ξέσπασε σε κλάματα γιατί συνειδητοποίησε γιατί πράγμα μιλούσε τόσο καιρό ο γιος της. Η ιστορία αυτή συνεχίστηκε και άλλα βράδια, μέχρι που ανακάλυψαν ότι ένας χάκερ είχε εισβάλλει στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας τους. Maria

#Ιστορία 3η
Μια μητέρα από το Kansas καθώς έβαζε το μικρό της γιο στην κούνια, ξαφνικά κοίταξε στο monitor  και συνειδητοποίησε ότι κάποιος παρακολουθούσε τις κινήσεις της. "Σηκώθηκαν οι τρίχες μου, είχα φρικάρει εντελώς", ανέφερε η μητέρα. " Συνειδητοποιώντας ότι κάποιος με παρακολουθούσε άρχισα να ουρλιάζω στην κάμερα και φώναζα να σταματήσει να με παρακολουθεί. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν τόσο τρομοκρατημένη." Lisa

#Ιστορία 4η
Μια νταντά από το Houston, η Ashley Stanley, έπαιζε με το ενός έτους μωρό που κρατούσε, όταν ξαφνικά άκουσε από το monitor: " Αυτή είναι μια πολύ βρώμικη πάνα." Η Ashley αρχικά σκέφτηκε ότι οι γονείς του μωρού της έκαναν πλάκα. Αργότερα όμως διαπίστωσε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και πως κάποιος χάκερ είχε εισβάλλει στο σύστημα προκειμένου να την τρομοκρατήσει. " Είχα φρικάρει μέχρι να γυρίσουν οι γονείς του μωρού στο σπίτι και να τους εξηγήσω τι είχε γίνει." 

#Ιστορία 5η
Ο Marc Gilbert τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε έναν άντρα να αποκαλεί την 2χρονη κόρη του "ηλίθια" και "μικρή πόρνη" μέσα από το monitor του δωματίου της. Το ανησυχητικό βέβαια στην όλη υπόθεση ήταν ότι ο μυστηριώδης αυτός άντρας αποκάλεσε την κόρη του με το όνομά της. Το όνομα της μικρής ήταν Allyson και ήταν γραμμένο στο τοίχο του δωματίου της. Ο άντρας μπορούσε να το διαβάσει γιατί είχε πάρει τον έλεγχο της κάμερας και είχε πρόσβαση σε όλο το δωμάτιο.  

Υπάρχουν στα αλήθεια τα παιδιά με τα μαύρα μάτια; Η περίεργη και τρομακτική ιστορία του Brian Bethal!