Τι θα έκανες αν γινόσουν άντρας για 1 ημέρα;

Έξι γυναίκες απαντούν...
Τι θα έκανες αν γινόσουν άντρας για 1 ημέρα;



Τι θα απαντούσες άραγε στην ερώτηση «Τι θα ήθελες να κάνεις έστω για μια ημέρα, που τώρα δεν μπορείς»; Άλλες θα έλεγαν να πετάξουν, όπως τα πουλιά. Άλλες να ζήσουν για μια ολόκληρη ημέρα στο βυθό της θάλασσας,σαν γοργόνες. Άλλες να ζήσουν έστω και για λίγο σαν πριγκίπισσες και άλλες να γίνουν, έστω και για ένα μόνο 24ωρο, άνδρες. Γιατί η αλήθεια είναι ότι για τους άντρες είμαστε πολύπλοκα και μυστήρια όντα, αλλά μήπως κι εμείς τους καταλαβαίνουμε απόλυτα; Ρωτήσαμε 6 γυναίκες τι θα έκαναν αν γινόντουσαν άντρες για μία ημέρα και δες τι μας απάντησαν:

Μαρίνα, 19 ετών: «Μιας και έχω μπλέξει με ένα αγόρι που είναι εντελώς στον κόσμο του, που αρνείται κατηγορηματικά να μπει σε σχέση και που την πέφτει σε κάθε θηλυκό που κυκλοφορεί, θα ήθελα να κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο για μια ημέρα. Αν λοιπόν γινόμουν άντρας θα την έπεφτα σε κάθε γυναίκα που μου αρέσει, θα έλεγα τα ίδια λόγια σε όλες και θα προσπαθούσα να κάνω έρωτα με όσες περισσότερες μπορώ, μόνο και μόνο για να δω τι ευχαρίστηση παίρνουν από αυτό τα αγόρια. Τι είναι αυτό που τους αρέσει τόσο, ώστε να αποφεύγουν τις σχέσεις. Νομίζω ότι θα ήταν ο μοναδικός τρόπος να καταλάβω τι μου γίνεται τώρα, που έχω μπλέξει με αυτόν τον τύπο, που ενώ μου λέει τόσα λόγια, αποφεύγει να κάνουμε σχέση και την πέφτει συνέχεια και σε άλλες».

Ξανθίππη, 24 ετών: «Καλά, θέλει και ερώτημα; Θα έκανα μόνο σεξ! Όλο το 24ωρο. Θα δοκίμαζα όλες τις στάσεις και θα ζητούσα από τις κοπέλες που θα πήγαινα να μου κάνουν στοματικό έρωτα. Θα ήθελα πολύ να νιώσω πώς αισθάνονται ακριβώς οι άντρες κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και της ερωτικής πράξης και γενικά πώς είναι να έχεις μόριο. Νομίζω ότι μια τέτοια εμπειρία θα ήταν τέλεια για κάθε γυναίκα, γιατί θα μπορούσαν όλες μετά να γνωρίζουν τι αρέσει στους άντρες. Το σκέφτεσαι πόσο καλύτερο θα ήταν το σεξ αν μπορούσε ο καθένας να αλλάξει φύλο μόνο για μια ημέρα»;

Νικολέτα, 29 ετών: «Αν γινόμουν άντρας για μια ημέρα θα ήθελα να πίνω όλη την ημέρα μπύρες και να μιλάω για γυναίκες και για σεξ με τους κολλητούς μου, να βλέπω μπάλα και να βρίζω, να βγω για ανελέητο καμάκι και να οδηγήσω για μία μόνο φορά ένα αμάξι με τον τρόπο που οδηγούν οι άντρες. Αν είναι και από αυτά τα φτιαγμένα που κάνουν πολύ θόρυβο, ακόμα καλύτερα! Γενικά θα ήθελα να νιώσω για μια μέρα κάγκουρας. Και να κάνω και σούζες με τη μηχανή»!

Σοφία, 44 ετών: «Αν γινόμουν άντρας για μία ημέρα θα έκανα πρόταση γάμου σε εκείνη που αγαπούσα, γιατί θεωρώ ότι μια τέτοια στιγμή είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για μια γυναίκα, αλλά θα ήθελα να ξέρω πώς τη βιώνει και ένας άντρας. Πώς νιώθει όταν  μπαίνει στη διαδικασία να ετοιμάσει μια βραδιά μόνο για εκείνη. Θα ήθελα πολύ να νιώσω τι αισθάνεται όταν γονατίζει, σαν σωστός gentleman, μπροστά στη γυναίκα της ζωής του. Πολύ ρομαντικό, ε»;

Πόπη, 36 ετών: «Αν γινόμουν άντρας για μία ημέρα, θα ήθελα να γίνω ένας ηλικιωμένος παππούς, σαν τον δικό μου παππού. Να έχω δίπλα μου τη γυναίκα που αγαπώ, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και να νιώσω για μία μόνο ημέρα στη ζωή μου γεμάτος. Να νιώσω την αληθινή αγάπη, που πιστεύω ότι εκλείπει στις ημέρες μας και μόνο στους ηλικιωμένους ανθρώπους μπορείς να τη βρεις. Αυτό θα ήθελα να γίνω για μια ημέρα, για να δω και πώς είναι εκτός από άντρας, να νιώθεις και ηλικιωμένος».

Στεφανία, 50 ετών: «Αν γινόμουν άντρας για μια ημέρα θα έκανα ό,τι ακριβώς κάνει ο άντρας μου στο σπίτι και με εξοργίζει, μόνο και μόνο για να δω τι δεν καταλαβαίνουν όταν εμείς οι γυναίκες τους κάνουμε συνεχώς την ίδια παρατήρηση. Τι εννοώ; Θα έτρωγα χωρίς πιάτο, γεμίζοντας το πεντακάθαρο και φρεσκοσφουγγαρισμένο πάτωμα με ψίχουλα, θα λέρωνα το καπάκι της τουαλέτας, θα ρευόμουν δυνατά λες και δεν με ακούει κανείς, θα έξυνα το αυτί μου με το μικρό δάχτυλο και τη μύτη μου, πάλι λες και δε με βλέπει κανείς. Τι άλλο να σκεφτώ; Όλα αυτά θα έκανα μόνο και μόνο για να δω πώς είναι να ζεις καθημερινά έχοντας συνεχώς κάποιον να τρέχει από πίσω σου για να σου γκρινιάζει και να σου καθαρίζει. Να, και τώρα που σου μιλάω τρώει τη φρυγανιά χωρίς πιάτο. Αδιόρθωτος, παιδί μου»!

Ρωτήσαμε 10 άντρες γιατί το καλοκαίρι λένε «Ναι» σε όλα και σε όλες... Δες εδώ τι μας απάντησαν!