Αυτή η γυναίκα κάνει δωρεάν τατουάζ πάνω σε σημάδια ενδοοικογενειακής βίας

Και καλύπτει τον πόνο με τον πιο όμορφο τρόπο...
Αυτή η γυναίκα κάνει δωρεάν τατουάζ πάνω σε σημάδια ενδοοικογενειακής βίας



Κάθε σημάδι στο σώμα μιας γυναίκας, κρύβει πίσω του μια ιστορία ζωής, η οποία, θέλοντας και μη, θα μείνει για πάντα χαραγμένη, τόσο στο μυαλό, όσο και στο σώμα της. Υπάρχει όμως τρόπος να απαλύνεις και να ομορφύνεις την πληγή; Θεωρητικά γίνεται με το να γεμίσεις τη ζωή σου όμορφες στιγμές που θα καλύψουν τις άσχημες και θα τις κάνουν μια μακρινή και κακιά ανάμνηση. Πρακτικά, γίνεται με τον τρόπο που επέλεξε η tattoo artist Flavia Carvalho και γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό μέσα από τη δουλειά της, με θέμα “A Pele da Flor” (Το λουλουδένιο δέρμα). Η Flavia Carvalho κάνει τατουάζ χωρίς κανένα κόστος, σε γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί και έχουν πάνω τους σημάδια που τους φέρνουν στη μνήμη οδυνηρές στιγμές.

Έχει δικό της στούντιο στη Βραζιλία και παρέχει αυτή την υπηρεσία οικειοθελώς. Το μόνο που πρέπει να αναλάβουν οι γυναίκες που την επισκέπτονται, είναι να επιλέξουν το σχέδιο που επιθυμούν και τους αρέσει περισσότερο.

Το θέμα αυτό το βρήκα στο boredpanda.com και ομολογώ ότι μου έκανε τρομερή εντύπωση και με συγκίνησε απίστευτα.

«Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν μία πελάτισσα μου ζήτησε να της καλύψω ένα μεγάλο σημάδι που είχε στην κοιλιά της», λέει η ίδια.

«Όταν είδε το αποτέλεσμα, έβαλε τα κλάμματα και με ευχαριστούσε συνεχώς, κάτι που με συγκίνησε απίστευτα».

«Αλλά αυτό που με σόκαρε περισσότερο από όλα, ήταν η ιστορία ενός 17χρονου κοριτσιού που είχε σχέση με έναν μεγαλύτερο άντρα για μήνες, ο οποίος της ασκούσε σωματική βία».

«Όταν θέλησε  να τη χωρίσει, της έκλεισε ραντεβού και αφού ξεκίνησαν να τσακώνονται, τη χτύπησε αρκετές φορές στην κοιλιά και τη βίασε».

Η Flavia Carvaiho κάνει επίσης δωρεάν τατουάζ σε γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή.

Αυτό το τατουάζ καλύπτει ένα σημάδι απο σφαίρα.

Δες εδώ τα πιο ωραία watercolor tattoo!