Back to school: Τι τύποι αγοριών θα σου την πέσουν(και πως να τους αντιμετωπίσεις)

Για να είσαι προετοιμασμένη με το καλήμερα!
Back to school: Τι τύποι αγοριών θα σου την πέσουν(και πως να τους αντιμετωπίσεις)



Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά και εσύ πολύ θα ήθελες να ήταν η ζωή σου σαν των πρωταγωνιστριών από το "Gossip girl". Θα ήθελες να ήσουν fabulous, να ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας και να στην "πέφτουν" αγόρια όπως ο Τσακ Μπας...αλλά ας γίνεις λίγο ρεαλίστρια και ας προσγειωθείς στην πραγματικότητα γιατί δεν είσαι η Μπλερ!
Ας δούμε τι τύποι θα στην "πέσουν" στο σχολείο! 

1. "Ξερόλας"
Τα αγόρια είναι περίεργα...πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία που θέλουν να αποδείξουν ότι τα ξέρουν όλα. Αν τύχει και στην "πέσει" κάποιος τέτοιου τύπου να ξέρεις πως θα σε εκνευρίσει. Διότι ότι και αν λες αυτός θα έχει μια απάντηση, θα σε διορθώνει συνέχεια και θα θέλει να σου αποδείξει πως είναι πιο έξυπνος από εσένα. 
Τι να κάνεις ~> Αγνόησέ τον! Αν όμως συνεχίσει να σε πειράζει και να σε ενοχλεί μην διστάσεις...βάλε τον στη θέση του!

2. "Καμένος"
Ο "καμένος" είναι μια έννοια που αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση ενός ατόμου που ασχολείται με ναρκωτικά και γενικότερα είναι μπλεγμένος σε περίεργες και επικίνδυνες καταστάσεις! Ένας τέτοιος τύπος αγοριού έχει πολύ θράσος και δεν θα διστάσει να στην "πέσει" με άσχημο τρόπο και χύμα. 
Τι να κάνεις ~> Απόφυγέ τον με αποφασιστικότητα και μην δείξεις ότι φοβάσαι. Να μείνεις μακρυά από τέτοιους τύπους γιατί μπορεί να μπλέξεις χωρίς να το καταλάβεις!

3. "Καρδιοκατακτητής"
Οι ταινίες όπως και να το κάνεις είναι παραπλανητικές! Τα αγόρια στο σχολείο δεν μοιάζουν όλα με τον Zack Efron. Όμως πάντα θα υπάρχει αυτός ο ένας που θα κάνει τη διαφορά! Οι καθηγητές θα λένε τα καλύτερα γι΄αυτόν, ο γυμναστής θα τον βάζει βασικό παίχτη στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου και οι κοπέλες όλες θα τον κοιτάνε σαν λουκουμάκι!
Τι να κάνεις (αν στη "πέσει" ή αν θέλεις εσύ να του την "πέσεις") ~> Να είσαι απλά ο εαυτός σου, να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι αυθόρμητη!

4. "Μισογύνης"
Τι και αν η κοινωνία εξελίσσεται υπάρχουν ακόμα παιδιά που ανατρέφονται με τέτοιο τρόπο που να θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν κάνουν για τίποτα. Αν αρέσεις σε έναν τέτοιο τύπο το πιθανότερο είναι να σε προσεγγίσει με τον πιο αντιδραστικό τρόπο. Θα "στη λέει" όλη την ώρα και θα σου πηγαίνει κόντρα σε ότι κάνεις.
Τι να κάνεις ~> Να του μιλήσεις και να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις για ποιο λόγο αυτά που λέει δεν είναι σωστά και ότι σε προσβάλλουν. Αν θέλει να στην "πέσει" μπορεί να σου κάνει ένα κοπλιμέντο γιατί με αυτό τον τρόπο απλά σε απομακρύνει.

5. "Γρίφος"
Είναι έξυπνος, είναι cool, είναι γλυκός, είναι καλοντυμένος...αλλά έχει κάτι αυτός ο τύπος που σε εκνευρίζει και δεν ξέρεις τι είναι. Έχει κάτι που είναι ικανό να "χαλάσει" όλο του το πακέτο. Εκ πρώτης όψεως σου κεντρίζει το ενδιαφέρον αλλά εσωτερικά κάτι δεν πάει καλά. 
Τι να κάνεις ~> Μην ασχοληθείς περαιτέρω. Τι και αν εξωτερικά σε τραβάει, ο χαρακτήρας του είναι αλλόκοτος και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

6. "Party animal"
Είναι ο τύπος που θα συναντήσεις σε οποιοδήποτε party μεθυσμένο και να κάνει τρέλες! Είναι η ψυχή της παρέας, έχει πλάκα, έχει super ενέργεια και σου φτιάχνει τη διάθεση.
Τι να κάνεις ~> Να τον κρατήσεις για φίλο σου! Μην τον κάνεις αγόρι σου...εκτός και αν αντέχεις τους ρυθμούς της ζωής του!

Δες εδώ πώς θα γίνεις το πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο;