Creepy Sunday: Τρομακτικά και αληθινά γεγονότα που έχουν συμβεί σε ξενοδοχεία που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις!

Τολμάς να κάνεις κράτηση;
Creepy Sunday: Τρομακτικά και αληθινά γεγονότα που έχουν συμβεί σε ξενοδοχεία που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις!



Tι κάνει μια περίεργη ιστορία να φαίνεται πιο τρομακτική; Το να βασίζεται σε αληθινά γεγονότα! 
Δεν το έχεις διαπιστώσει και μόνη σου; Όταν βλέπεις μια ταινία και ξέρεις ότι βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία δεν την παρακολουθείς με άλλη ματιά; Είναι σαν να μπαίνεις σε μια διαδικασία αυθυποβολής και να δημιουργείς suspence πριν καν αρχίσει η ταινία. Δίνεις βάση στις λεπτομέρειες και όλα σου φαίνονται αλλόκοτα. 

Το ίδιο feeling θα νιώσεις και διαβάζοντας τις παρακάτω αληθινές ιστορίες που διαδραματίστηκαν σε ξενοδοχεία.

Story 1#
Δυο αδελφές από τον Καναδά έμειναν σε ένα ξενοδοχείο στο Thai resort of Phi Phi Island, και πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες το 2012. 
Τα κορίτσια βρέθηκαν στο κρεβάτι τους με ματωμένα ούλα, μπλε χείλη και τα νύχια χεριών και ποδιών είχαν αλλάξει χρώμα. Τα κορμιά τους ήταν γεμάτα μώλωπες και το δωμάτιο είχε παντού εμετό.
Οι αδελφές, όπως είπαν κάποιοι μάρτυρες, είχαν γυρίσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στις 13 Ιουνίου, έπειτα από μια έξοδο που έκαναν. Έκτοτε δεν είχαν ξαναβγεί. 

Το προσωπικό του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να παραβιάσει την πόρτα για να τις βρει, γιατί έπρεπε να αφήσουν το δωμάτιο.
Οι νεαρές κοπέλες βρέθηκαν σε αυτό το χάλι στις 15 Ιουνίου και η αιτία θανάτου τους ήταν προφανής. Είχαν πάθει δηλητηρίαση από φαγητό. 

Το 2009 στο ίδιο resort βρήκαν τον ίδιο μυστηριώδης θάνατο και άλλες δυο νεαρές κοπέλες. Και δεν ήταν οι μόνες. Αμέτρητοι τέτοιοι θάνατοι σημειώθηκαν σε αυτό το μέρος με κύρια αιτία την δηλητηρίαση.
Όλες αυτές οι υποθέσεις έκλεισαν και δεν δόθηκε κανένα περιθώριο περαιτέρω έρευνας!

Story 2#
O Frederick Berry Jr. ήταν ένας νέος από τη  Nebraska που ήρθε στη Νέα Υόρκη για να αναζητήσει την τύχη του. Αποφάσισε να μείνει σε ένα δωμάτιο στο Dixie Hotel στο Manhattan έτσι ώστε να έχει μια βάση μέχρι να νοικιάσει ένα σπίτι. 
Μια μέρα παρέλαβε ένα περίεργο γράμμα από τον μπαμπά του, που τον προειδοποιούσε να προσέχει γιατί η μαμά του είχε ένα άσχημο προαίσθημα.
Την επόμενη μέρα κάποιοι από το προσωπικό του ξενοδοχείου ανακάλυψαν ότι από την πόρτα του δωματίου του Frederick  έβγαινε καπνός. 

Προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα αλλά κατά κάποιο περίεργο τρόπο είχε φρακάρει. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να την ανοίξουν. Όταν μπήκαν στο δωμάτιο αντίκρισαν ένα τρομακτικό θέαμα. Ο Frederick ήταν πεσμένος στο πάτωμα και ήταν τυλιγμένος στις φλόγες, αλλά μόνο το σώμα του. Το υπόλοιπο μέρος του κρεβατιού ήταν ανέγγιχτο. Ο Berry είχε ακόμα τις αισθήσεις του και το προσωπικό προσπάθησε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όταν εν τέλει έφτασαν ο Berry πέθανε από τα τραύματά του (45 λεπτά αφότου τον βρήκαν).

Πίσω στο δωμάτιο βρέθηκε μόνο το προειδοποιητικό γράμμα του μπαμπά του.
Η ανεξήγητη αιτία θανάτου του δεν διευκρινίστηκε ποτέ διότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο.

Story 3#
H Elisa Lam ταξίδεψε από το σπίτι της στο Vancouver στο πολυτελές ξενοδοχείο Cecil Hotel στο Los Angeles, στις αρχές του 2013. Η 21χρονη Elisa έπασχε από διπολική διαταραχή. Την τελευταία φορά που την είδαν κάποιοι πελάτες από το ξενοδοχείο, φαινόταν πολύ νευρική, πατούσε χωρίς λόγο όλα τα κουμπιά στο ασανσέρ και μπαινόβγαινε σε κάθε όροφο. 

Για ανεξήγητους λόγους, που δεν έγιναν γνωστοί και ποτέ, η Elisa βρέθηκε στην ταράτσα, μέσα σε ένα τεράστιο μεταλλικό δοχείο που τροφοδοτούσε με νερό όλο το ξενοδοχείο.
Το άψυχο κορμί της βρέθηκε μετά από πολλές εβδομάδες και ύστερα από παράπονα των ενοίκων ότι το νερό είχε χαμηλή πίεση.

Τόσες εβδομάδες οι ένοικοι του ξενοδοχείου έπιναν νερό, έπλεναν τα δόντια τους, έκαναν μπάνιο από το δοχείο του ξενοδοχείου που είχε το πτώμα της Elisa μέσα.
Ωστόσο εκείνη την περίοδο ξέσπασε επιδημία φυματίωσης στο L.A. και γι΄αυτό οφειλόταν το παραπάνω γεγονός.

Δες εδώ τρομακτικά γεγονότα που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ!