Ενεργειακά κοσμήματα: Οι συντάκτριες του #followme τα δοκιμάζουν και σου λένε την εμπειρία τους

Βγήκαν από το γραφείο και πήγαν στο Crystal Queen για να αλλάξουν την τύχη τους!
Ενεργειακά κοσμήματα: Οι συντάκτριες του #followme τα δοκιμάζουν και σου λένε την εμπειρία τους



Ήταν από εκείνες τις βροχερές μέρες, που η διάθεση είναι τόσο μουντή όσο και ο ουρανός. Γκρίνια, νεύρα και μουρμούρα στο γραφείο, ούτε κέφι για αστειάκια, ούτε για το καθιερωμένο, πρωινό μας ελαφρύ gossip. Η "μεταφυσική" ψυχή της παρέας, η Γιάννα είπε "κάτι πρέπει να γίνει, να αλλάξει η ενέργειά μας".

Μία που το είπε και μια που άρπαξε την ιδέα η Τόνια (fashion editor) και πριν προλάβουμε να πούμε Kim Kardashian (γιατί συνήθως αυτά λένε τα κορίτσια σε ένα γυναικείο site) μάς είχε ήδη κανονίσει την "κακή" μας ενέργεια. "Λοιπόν αύριο έχουμε ραντεβού για ενεργειακά κοσμήματα".

Το ραντεβού δόθηκε το πρωί της επόμενης μέρας, στην οδό Ηρακλείτου και Αισώπου γωνία, στο Χαλάνδρι. Η δημιουργός των Crystal Queen μάς υποδέχτηκε με ζεστό καφέ, γαλλικά κρουασάν και brioche. Μπαίνοντας στο Crystal Queen, είχαμε το φλυτζάνι μας στο χέρι και δεν καθίσαμε λεπτό. Δοκιμάσαμε (πιθανότατα) όλα της τα κοσμήματα. Και καταλήξαμε. 

Μετά από δύο ώρες, πολλές δοκιμές και αρκετή μελέτη για το τι σημαίνει και τι "φέρνει" η κάθε πέτρα, καταλήξαμε. Έχουν περάσει ήδη 4 μέρες από τότε που βρεθήκαμε εκεί. Φοράμε ό,τι αγοράσαμε εκείνη τη μέρα. Και μια μικρή αλλαγή, η αλήθεια είναι ότι τη βλέπουμε.

 

Το τι σημαίνει η κάθε πέτρα που επιλέξαμε, θα το μάθεις σύντομα. Stay tuned...

Για περισσότερα ενεργειακά κοσμήματα και σχέδια, επισκεφτείτε το e-shop Crystal Queen  εδώ  ή για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο τηλέφωνο  210-6012 224.

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη.

Και τώρα που άλλαξε η τύχη μας, ρίξαμε και μια ματιά στα αγαπημένα μας backpack της αγοράς. Δες εδώ περισσότερα.