Κορίτσια έχετε ακόμα 1 εβδομάδα καλοκαίρι! Τι προλαβαίνετε να κάνετε!

21 ιδέες που θα σε κρατήσουν κοντά στο "καλοκαίρι"!
Κορίτσια έχετε ακόμα 1 εβδομάδα καλοκαίρι! Τι προλαβαίνετε να κάνετε!



Τα πρώτα φύλλα έπεσαν, η ημέρα όσο πάει και μικραίνει, έχεις κατεβάσει τα χειμωνιάτικα και δειλά-δειλά απομακρύνεις κάθε καλοκαιρινή πινελιά από τα συρτάρια σου, έχεις αρχίσει και πίνεις ζεστό καφέ και τσάι, έχεις ξεκινήσει τα soirée με φίλους σε σπίτια με ταινιούλες και ποπ κορν...! Τι και αν έχεις μπει σε φθινοπωρινό mood ο καιρός σου αποδεικνύει πως το καλοκαίρι στην πιο ελαφριά μορφή του παρατείνεται λίγο ακόμα!  

Κλασσικό! Κάθε χρόνο τα ίδια! Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν μας χαλάει καθόλου διότι μπορούμε να κάνουμε τόσα πράγματα που μπορούν να διατηρήσουν την διάθεσή μας στα ύψη, τώρα που μικραίνει η ημέρα!

- Μην βιαστείς να ανεβάσεις τα καλοκαιρινά σου στην ντουλάπα. Διότι μπορείς ακόμα να συνδυάζεις καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα μαζί. Δηλαδή ένα τζιν σορτσάκι με ένα πουλόβερ και sneakers είναι η τέλεια επιλογή! (Τώρα μπορείς να κάνεις αυτά τα ντυσίματα που κάνουν στο εξωτερικό και δεν καταλαβαίνεις τι εποχή είναι.)

- Μην μου πεις ότι έβγαλες τα μαγιό σου από το συρτάρι; Ανέβα αμέσως στην ντουλάπα και κατέβασέ τα! Αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα σου χρειαστούν! Φυσικά και θα πας να ρίξεις μια βουτιά. Η θερμοκρασία είναι η ιδανική (25 βαθμοί). Όπως καταλαβαίνεις ακόμα το σηκώνει ο καιρός!

- Μετά τη δουλειά μπορείς να πεταχτείς για ένα χαλαρό ποτάκι στο κέντρο και να κάτσεις έξω. Με μια ζακετούλα θα είσαι τέλεια!

- Αν δεν έχεις όρεξη να βγεις έξω τότε μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου και να μαζευτείτε σπίτι σου. Και το καλύτερο; Να κάτσετε στη βεράντα

- Πες μου ότι έχεις ποδήλατο;(!) Δεν φαντάζεσαι πόσα μπορείς να κάνεις με αυτό ~> να πας στη δουλειά, να κάνεις βόλτα παντού...

- Κάνε πεντικιούρ χωρίς το άγχος για το πότε θα στεγνώσουν (επειδή κρυώνεις και θέλεις να βάλεις κάλτσες).

- Διοργάνωσε να πας με φίλους για πικ νικ! Φτιάξε σαντουιτσάκια, κόψε φρούτα, φτιάξε καφέ ή τσάι και πάρε τα βουνά!

- Αν οι τρόποι που πας για δουλειά είναι δυο ή με αμάξι ή με προαστιακό-μετρό τότε επίλεξε τον δεύτερο. Ακόμα και αν είναι μακριά ο προαστιακός-μετρό από τη δουλειά σου, με αυτόν τον καιρό μπορείς να περπατήσεις άνετα διότι ούτε θα κρυώνεις ούτε θα ζεσταίνεσαι και επίσης θα κάνεις και την πρωινή σου γυμναστική σου!

- Προλαβαίνεις να κάνεις μπάνιο τελευταία στιγμή και να βγεις με βρεγμένα μαλλιά!

- Μπορείς να φας όσο παγωτό θέλεις!

- Ευκαιρία να πλύνεις το αμάξι σου! Τι λες; Μήπως ήρθε η στιγμή να θυμηθείς τι χρώμα έχει το αυτοκινητάκι σου; (!)

- Πήγαινε μια βόλτα στο κέντρο στα Αναφιώτικα! Πιες καφέ εκεί και μετά κατευθύνσου προς Ακρόπολη.

- Κανόνισε μια πεζοπορία στο βουνό. Θα γεμίσεις με καθαρό αέρα, θα νιώσεις ευεξία και αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις και μια διανυκτέρευση σε κάποιο καταφύγιο! (Στην Πάρνηθα έχει αρκετά.)

- Ξεκίνα μαθήματα surf! Δες που φυσάει ο βοριάς και ακολούθα! Και αν εν τέλει σου αρέσει, εφοδιάσου με μια χειμερινή στολή και συνέχισε όλο το χειμώνα! 

-  Αφιέρωσε χρόνο στον κήπο σου ή αν δεν έχεις τότε περιποιήσου τις γλάστρες σου! Και αν πάλι δεν έχεις μήπως να "εμπλουτίσεις" την βεράντα σου με μερικές;

- Αν έχεις σκύλο τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία να τον κρατάς σπίτι! Ο καιρός είναι ο ιδανικός, για να σε κάνει να πας μια-δυο βόλτες τον σκύλο σου!

- Κάνε yoga σε sup! Σε παίρνει ακόμα! 

- Υιοθέτησε τον πιο κοινωνικό σου εαυτό, βγες έξω και συνάντησε φίλους και αγαπημένους!

- Πάρε την φωτογραφική σου μηχανή και απαθανάτισε το οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την δημιουργικότητά σου! 

- Κάνε γενική στο σπίτι σου! Άνοιξε παράθυρα και άφησε να πάρουν όλοι οι χώροι καθαρό αέρα! (Δες τα μέρη με τα περισσότερα βακτήρια στο σπίτι και πιάσε αμέσως τα καθαριστικά.)

Μικραίνει η ημέρα! 17 τρόποι να μην πάθεις κατάθλιψη!