Εσύ τι θα κάνεις τα 500 ευρώ που θα αποταμιεύσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά;

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και χορός στη βροχή σε μια γέφυρα με θέα τη χιονισμένη Νέα Υόρκη! Ποιος είπε ότι απαγορεύεται να ονειρευτούμε;
Εσύ τι θα κάνεις τα 500 ευρώ που θα αποταμιεύσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά;



Πριν από μερικές μέρες, η Γιάννα του FollowMe μας εξήγησε ποιος είναι ο τρόπος για να αποταμιεύσουμε 1000 ευρώ μέχρι την Πρωτοχρονιά. Επειδή, λοιπόν, της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες της και να κάνουμε τρέλες στα μαγαζιά μέσα στις γιορτές. 

Παρόλα αυτά, για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα λάβαμε ως δεδομένο ότι το ποσό που τελικά θα συγκεντρώσουμε είναι της τάξεως των 500 ευρώ. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε με αυτά τα χρήματα; Εδώ στο γραφείο φτιάξαμε τη λίστα μας και βγάλαμε τα απωθημένα μας. 

Κατερίνα Ιωακείμ: Είναι αυτό το περίεργο συναίσθημα που με πιάνει τις γιορτές να θέλω να ξοδέψω ό τι έχω και δεν έχω σε δώρα για τους ανθρώπους που λατρεύω να βλέπω να χαμογελούν... Κάθε φορά, όμως, κάπου εκεί ανάμεσα σε λίστες και κουμπαράδες που σπάνε υπάρχει ένα μικρό χαρτάκι με το σπουδαίο δώρο του... εαυτού μου. Ένα δωράκι μεγάλο για να με κάνει να νιώσω πως τα κατάφερα τη χρονιά που φεύγει και να ονειρευτώ μεγαλεία τη χρονιά που έρχεται. Το μαγικό χαρτάκι (τόνωσης αυτοπεποίθησης και ονειροπωλήσεων) φέτος λέει τα εξής: Μποτάκια αθλητικά (ένας Θεός ξέρει γιατί δεν φαντασιώνομαι ψηλοτάκουνα φέτος) και χλιδάτο γκατζετάκι! Είναι εξαιρετικά σίγουρο πως τα 500 ευρώ θα γίνουν σήμα (για το αυτοκίνητο) ρούχα, παπούτσια και παιχίδια για τα μικρά μου ανηψάκια και τον έφηβο βαπτιστήρι μου αλλά... εγώ με "βλέπω" να κατεβαίνω την Ερμού με τα καινούργια μου Nike ακούγοντας Chet Faker από τα Frends μου. Ιδού: 

Τι είναι: NIKE + Riccardo Tisci Air Force 1 leather high-top sneakers, €320

Τι είναι: FRENDS Layla leather and rose gold-tone headphones, €149.

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Λοιπόν, μιας και είμαι σε αναζήτηση νέων γυαλιών ηλίων, δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην διαλέξω αυτό το εντυπωσιακό ζευγάρι του οίκου Fendi . Κλασικό σχέδιο cat eye,με τις ασημένιες λεπτομέρειες να το κάνουν πιο σύγχρονο και ιδιαίτερο. Η 2η επιλογή (από τα χρήματα που έμειναν) είναι αυτό το θηλυκό και εντυπωσιακό σουτιέν La perla (100 ευρώ) . Ποιος είπε άλλωστε ότι μόνο η εξωτερική εμφάνιση μετράει; Ο συνδυασμός του μαύρου με το nude και την διαφάνεια, θα δώσει άλλο αέρα τόσο στις καθημερινές όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις. Τέλειο;

Τι είναι: Crystal-embellished cat-eye acetate sunglasses Fendi: €375. 

Τι είναι: LA PERLA, Iris satin-trimmed Leavers lace balconette bra: €100.

Δανάη Γεωργαντά: Αν και λίγα είναι τα 500€ αυτό το διάστημα μάλλον θα τα ξόδευα σε Dr. Martens ου τα έχω βάλει στο μάτι τόσο καιρό και με ότι απέμεινα θα έκανα τατουάζ. Πάνε και μερικά χρόνια από τότε που έχω «χτυπήσει» το τελευταίο και μου έχει λείψει.

Τι είναι: DR MARTENS - PASCAL WOMENS - BLACK: 122 ευρώ.

Nάνσυ Φαφούτη: Ξέρετε ότι αν μπορούσα θα τα χάριζα σε εσάς αγαπημένοι μου συνάδελφοι αλλά τελικά αποφάσισα να κρατήσω το 500ευρω για τον εαυτό μου. Καταρχάς, επειδή θα θέλω να το παίξω large θα πάω στις πολυθρόνες της Gold Class στα Village και θα παραγγείλω κοτομπουκιές. Θα πληρώσω και το +1 άτομο για τα μάτια του κόσμου. Οπότε πάει το 50ευρω. Με τα υπόλοιπα 450 θα πάρω ένα καινούργιο ποδήλατο (Pure Fix Delta Cycle, 425 ευρώ) που θα δείχνει κάπως έτσι. 

 

Βάλια Ζαμπάρα: Τα 500 ευρώ θα τα διέθετα για να πληρώσω τα αεροπορικά μου εισιτήρια για Νιου Γιόρκ. Όχι γιατί είναι όνειρο ζωής, αλλά γιατί όταν μου έγινε η ερώτηση άκουγα το «I did it my way». Και με φαντάστηκα στη γέφυρα του Μπρούκλιν να χορεύω στη βροχή. Χωρίς ομπρέλα (επανάσταση). 

Δημήτρης Δρίζος: Εξαιρετικό ποσό τα 500 ευρουλάκια για να συμμαζευτούμε. Εγώ δεν θα πω πολλά. Ορίστε λοιπόν πως θα ξόδευα τις οικονομίες μου. Αντρικά, λιτά και απέριττα...

Κασκόλ Alexandrer McQueen-195 ευρώ. Χειμώνας έρχεται, οπότε ας είμαι προφυλαγμένος και stylish. Ειδικά το δεύτερο...

Τigre Blanc Vodka-100 ευρώ. Τι είναι ένας άντρας που δεν εκτιμά το καλό ποτό; ΟΚ, δεν είμαι και ο James Bond, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια εξαιρετική vodka. Και η Tigre Blanc είναι απίθανη!

Δερμάτινο μπουφάν Massimo Dutti-199 ευρώ: Και μιας και πιάσαμε τα κλισέ ότι ο άντρας είναι το καλό ποτό, να πάμε και στο άλλο. Είναι το δερμάτινο μπουφάν του. Και αυτό το συγκεκριμένο από τον Massimo Dutti το ερωτεύτηκα!

Ιλιάδα Κλάγκου: Αν κατάφερνα να μαζέψω 500 ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα, θα έκανα ένα πατ πατ στον εαυτό μου και θα τον κανάνευα με ένα γκατζετάκι: το iPad Mini 4 της Apple (οι λόγοι προφανείς). Αν σήμερα ήταν Χριστούγεννα το συγκεκριμένο τάμπλετ θα κόστιζε περίπου 430 ευρώ - με τα ρέστα θα έπαιρνα ένα μπουκάλι Hermitage του Guigal να μας βρίσκεται, για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.  

 

Γιάννα Κορρέ: Αυτή τη χρονιά την είδα αλλιώς! Ξεκίνησα yoga, διάβαζα-ω-θα διαβάζω για πάντα μεταφυσικά φαινόμενα, γράφω ιστορίες στο Creepy Sunday και γενικότερα είπα να εμβαθύνω σε άλλα πράγματα! Γι΄αυτό τα 500 ευρώ θα τα διαθέσω σε: Mαθήματα ρέικι (35 ευρώ το μάθημα) για δυο μήνες = 280 ευρώ, κολυμβητήριο +50 ευρώ = 330 ευρώ και τα υπόλοιπα 170 ευρώ θα τα διαθέσω τα μισά στον κουμπαρά μου που έχω ονομάσει ΙΝΔΙΑ (και είναι ο επόμενος πολύύύ μελοντικός προορισμός μου) γιατί θέλω να πάω σε ένα ειδικό μέρος με guru, και με τα άλλα μισά θα έπαιρνα κάτι σε ρούχα έτσι για να ανανεωθώ λιγουλάκι! (Είπαμε, κοριτσάκι είμαι δεν έπαθα και μετάλλαξη!) 

Εσύ τι θα κάνεις τα 500 ευρώ που θα αποταμιεύσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά; Ok, τι ονειρεύεσαι να τα κάνεις; Στείλε μας inbox μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook (δηλαδή ΕΔΩ) να το δημοσιεύσουμε!

Καλές γιορτές κορίτσια και αγόρια!