Αυτός ο ηλικιωμένος άντρας θα σε κάνει να πιστέψεις στην αληθινή αγάπη

Η συγκινητική ιστορία του σε μια φωτογραφία.
Αυτός ο ηλικιωμένος άντρας θα σε κάνει να πιστέψεις στην αληθινή αγάπη



Μία φωτογραφία που θα σε κάνει να πιστέψεις στην αληθινή αγάπη δημοσίευσε στο twitter ένα κορίτσι που ακούει στο όνομα Madina Bashizadah. Η φωτογραφία δείχνει έναν άντρα να τρώει μόνος σε ένα fast food της Καλιφόρνια έχοντας τοποθετήσει πάνω στο τραπέζι τη φωτογραφία μίας γυναίκας.

«Παρατήρησα ότι είχε μία φωτογραφία μαζί του. Αυτόματα, υπέθεσα ότι πρόκειται για μία γυναίκα που έχει φύγει από τη ζωή. Δάκρυσα από συγκίνηση επειδή ήμουν παρούσα σε μία τόσο όμορφη αλλά και συγκλονιστική στιγμή» είπε η Madina στη Huffington Post.

Αυτό το περιστατικό είναι πολύ συγκινητικό από μόνο του αλλά έχει κι άλλο...Η Madina συμπλήρωσε ότι στο χώρο υπήρχαν και άλλοι πελάτες που ρώτησαν τον άντρα για τη συγκεκριμένη φωτογραφία και εκείνος με χαρά τους διηγήθηκε την ιστορία του.

Αυτή η γυναίκα λοιπόν ήταν η αγαπημένη του. Η σύζυγός του που πέθανε πριν από 5 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν ήταν 17 χρονών αλλά ο πόλεμος τους κράτησε μακριά. Ο άντρας την έψαχνε για 10 ολόκληρα χρόνια και μια μέρα, ενώ έλεγε την ιστορία του στον κουρέα του, εκείνος φώναξε την κόρη του η οποία αποδείχτηκε ότι ήταν η καλή του. Παντρεύτηκαν κατευθείαν και ο γάμος τους κράτησε για 55 χρόνια μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή. Από τότε, όπου πηγαίνει παίρνει μαζί του τη φωτογραφία. Η φωτογραφία έχει δύο όψεις. Η μία πλευρά τους δείχνει να κάθονται μαζί σε έναν καναπέ και η άλλη τους δείχνει σε νεαρή ηλικία να στέκονται πλάι πλάι.

Αυτό θα πει αληθινή αγάπη!