Ευτυχισμένο το 2016! Οι ευχές των συντακτών και το mail μας για τις δικές σας!

Να είμαστε καλά, να μοιραζόμαστε χαρές και να αγκαλιαζόμαστε περισσότερο! Αυτό δεν σκέφτεσαι κι εσύ;
Ευτυχισμένο το 2016! Οι ευχές των συντακτών και το mail μας για τις δικές σας!



Σου έχει συμβεί και σένα τα πρώτα λεπτά του νέου χρόνου να σκέφτεσαι μόνο τα ωραία που έζησες την περασμένη χρονιά και να γεμίζεις με αυτό το απροσδιόριστο συναίσθημα χαράς/ ανυπομονησίας/ ενθουσιασμού τόσο ώστε να θέλεις να αγκαλιάσεις όσους βρίσκονται γύρω σου; Κάπως έτσι νιώθουμε κι εμείς εδώ στο followme.gr αυτή τη στιγμή!

Η κούραση της δουλειάς, τα άγχη, οι αγωνίες, οι φόβοι, τα capital controls, οι ψεύτικες υποσχέσεις και οι φοβιστικές προβλέψεις που έκαναν τη ζωή μας δύσκολη το 2015 ως δια μαγείας σήμερα, απόψε, αυτή τη στιγμή μοιάζουν πιο μικρά μπροστά στα άλλα, τα μικρά, καθημερινά μα τόσο σπουδαία που περάσαμε αυτή τη χρονιά! Γιατί, ναι, μας ήρθαν τα πάνω κάτω, για πρώτη φορά μας έβαλαν στην ουρά, μας φόβισαν, μας τρόμαξαν, μας απογοήτευσαν αλλά τελικά τι έμεινε; Έμεινε η χαρά για νέα πράγματα που δημιουργήσαμε μαζί, η περηφάνια για όσα καταφέραμε, η αγάπη για όλους εσάς τους νέους φίλους που αποκτήσαμε αυτούς τους 12 μήνες, οι παλιές φιλίες που έγιναν τόσο πιο δυνατές και οι καινούριες που γενήθηκαν εδώ στο γραφείο, στο περιοδικό, στην εκπομπή μας! Μακάρι το 2016 να είμαστε καλά, να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας, να ζούμε μαζί τους έρωτες, τα όνειρα, τις τσατίλες, τις εκρήξεις, τις μεγάλες μας αποφάσεις, να γελάμε, να νιώθουμε χαρούμενοι ακόμη και όταν γυρνάμε στο σπίτι έπειτα από 16 συνεχόμενες ώρες στο γραφείο, να αγκαλιαζόμαστε και να αγαπιόμαστε! Ναι, μαζί να το ζήσουμε το 2016! 

Αυτές είναι οι ευχές των συντακτών μας, των νέων σας φίλων με... τη σειρά που έφτασαν στο γραφείο (συμπέρασμα ημέρας: Η Βάλια ξυπνάει πρωί και η Νάνσυ Φ. τα αφήνει όλα για τελευταία στιγμή -αλλά πάντα τα προλαβαίνει): 

Βάλια Ζαμπάρα

Για το 2016 εύχομαι υγεία και αισιοδοξία (κλισέ αλλά απαιτείται), να σκάμε λιγότερο και να αγαπάμε περισσότερο! Να βρούμε κάποιον που να μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα και ω θεοί να υπάρχουν έστω δυο μέρες την εβδομάδα που θα ζούμε σαν να μην υπάρχει αύριο!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Τι και αν λένε πως το 2016 είναι δίσεκτο; Προσωπικά την κάθε νέα χρονιά την βλέπω ως μια φρέσκια αρχή νέων, δημιουργικών και υπέροχων πραγμάτων. Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι φωτεινός, γεμάτο ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και πολλή, πολλή ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! Εμείς θα είμαστε μαζί σας για να κάνουμε την καθημερινότητα σας πιο ιδιαίτερη και χαρούμενη! Follow us και τη νέα χρονιά!
Καλήηη χρονιάαα!

Ιλιάδα Κλάγκου

Λοιπον, Εύχομαι το 2016 ο κάθε ένας από εμάς να δουλέψει με τον εαυτό του, να ανακαλύψει και να πιστέψει στην δύναμη που έχει να αλλάζει τα πράγματα, να κάνει θαύματα σε προσωπικό και γενικότερο επίπεδο. Ας είναι η καινούρια χρονιά μια χρονιά με ευτυχία, αλήθεια, φως! 

Βάσω Βαγιώτα

Σας έυχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, το νέο έτος να σας φέρει υγεία. ηρεμία και πολλές αγκαλιές!  Υ. Γ Τα μελομακάρονα δεν είναι στραγάλια!

Μαρία Μωραϊτη
Θυμάσαι το παραμύθι της πριγκίπισσας με το μπιζέλι του Hans Christian Andersen; Εκεί το σοφό κοράκι λέει «Η πραγματική αρχοντιά βρίσκεται μόνο μέσα σε μια αγνή καρδιά».
Σε άλλες εκδοχές μπιζέλι, σε άλλες ρεβύθι. Σε κάθε περίπτωση τα όσπρια έχουν την τιμητική τους. Όπως και στην νέα χρονιά. Το 2016 είναι αφιερωμένο στα όσπρια. Δεδομένα και υποτιμημένα. Μαζί με τη ζωή, την τύχη και την υγεία.
Δανείζομαι τα λόγια του φίλτατου σοφού κορακιού κι εύχομαι να στοχεύσεις για το όνειρο (σου) το 2016. Οι ιππότες και οι ευγενείς δεν χάθηκαν. Τα μαγικά φίλτρα, οι νεράιδες και οι δράκοι το ίδιο. Είναι εκεί. Τα πάντα είναι εκεί. Ακόμα κι αν δεν τα βλέπεις. Το 2015, ως Διεθνές Έτος Φωτός, μας έδειξε ότι όλα είναι θέμα οπτικής και φωτισμού. Αυτό που νομίζεις ότι δεν υπάρχει, είναι κάπου παραδίπλα και περιμένει το κατάλληλο φως να ανδρωθεί. Κάτι σαν τα όσπρια.
Καλή χρονιά να έχουμε! Love, peas and rock’n’roll! <3

Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Το 2015 ήταν ένας χρόνος γεμάτος εκπλήξεις. Στην πλειοψηφία δυσάρεστες. Πού το φανταζόμασταν ότι θα στεκόμασταν στις ουρές για να βγάλουμε 60 ευρώ τη μέρα που στην πραγματικότητα ήταν 50 γιατί είχαν έλλειψη τα εικοσάρικα, ότι αντί να πάμε θάλασσα θα καθόμασταν σπίτι να δούμε live Βουλή ή ότι τίποτα στην τελική που θεωρουσάμε δεδομένο δεν ήταν. Από την άλλη προσωπικά δεν φανταζόμουν ότι θα ξαναέβγαινε το downtown στα περίπτερα και θα ξαναβρίσκαμε την παρέα μας. Άρα λοιπόν μ αυτά τα δεδομένα να ευχηθώ για το 2016 να μείνουν κάποια δεδομένα δεδομένα, να έχουμε την υγεία μας και να παίρνουμε χαρά με κάθε αφορμή. Καλή χρονιά!

Γιάννα Κορρέ
Αγαπημένο μου 2016, εύχομαι να κάνεις την ανατροπή και να ξεπεράσεις το 2015 σε όλα! Καλό θα ήταν να είσαι γεμάτο ερωτικές εκπλήξεις (που μετά θα τις σταθεροποιήσεις), σουρεάλ σενάρια σε όλα τα επίπεδα (να έχουμε να λέμε και να γελάμε), ταξίδια σε όλο τον κόσμο ( ή έστω μέχρι τον Παρνασσό για χιονοτσούλισμα στα χιόνια), υγεία και πάνω από όλα χαρά και γέλιο. Αλλά στην τελική όπως και να είσαι (2016) εγώ θα προσπαθήσω να είμαι η αλλαγή που θέλω να έρθει στη ζωή μου! Και αν δεν τα καταφέρω (πάλι) θα γελάω μόνη μου και θα ευχηθώ τα ίδια και του χρόνου!
Με αγάπη, εκτίμηση, με αγωνία να σε νοιάζομαι... Γιάννα ( κατά φαντασίαν surf girl!

Νάνσυ Φαφούτη

To 2016 να αγαπιόμαστε, να αγκαλιαζόμαστε, να καμαρώνουμε τους εαυτούς μας, να ξεκουραζόμαστε, να είμαστε ζεν και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας!

ΕΧΕΙΣ MAIL! 

Στο ξημέρωμα αυτής της νέας χρονιάς είναι ωραίο να ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας εκεί έξω! Στείλτε μας τις ευχές, τις σκέψεις σας ή την αγαπημένη σας selfie στο email του followme.gr (followmegr@gmail.com) και θα νιώσουμε πιο χαρούμενοι και ασφαλείς! Θα δημοσιεύσουμε τις ευχές σας για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα μεταξύ μας! 

Καλή χρονιά μας!  

PS. Μην βαριέσαι! Βγες μια βόλτα στην πόλη, ρίξε σέξι ματιές, φλέρταρε και κάνε τις ευχές σου με νάζι. Πού ξέρεις; Το 2016 μπορεί να είναι πράγματι μια σούπερ σέξι χρονιά (με την καλή έννοια)!