Chill out: 7 τρόποι για να χαλαρώσεις και να νιώσεις χαρούμενη σήμερα

Άλλαξε την καθημερινότητά σου! Relax!
Chill out: 7 τρόποι για να χαλαρώσεις και να νιώσεις χαρούμενη σήμερα



H καθημερινότητά σου λίγο πολύ είναι μέσα στην ένταση, το άγχος και τα προβλήματα. Θέλεις και έχεις ανάγκη να χαλαρώνεις που και που και να μην σκέφτεσαι τίποτα; Γίνεται; Φυσικά! 

Ιδού 7 αποτελεσματικοί τρόποι:

#Βάλε χαλαρωτική μουσική ενώ διαβάζεις ένα βιβλίο που σε ευχαριστεί!

Το να διαβάζεις ένα βιβλίο είναι μια απόδραση από την πραγματικότητα. Σκέψου να βάλεις να ακούσεις παράλληλα και μουσική χαλαρωτική! Θα νιώσεις zen και η εμπειρία σου θα είναι μοναδική! Βάλε κλασσική μουσική ή πάτα στο youtube zen music και θα δεις πως θα έχεις άπειρες προτάσεις.

#Κάνε γυμναστική!

Μπορεί να σου φανεί κλισέ αλλά ισχύει. Αν κάνεις γυμναστική συχνά το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο καλό θα κάνεις στον οργανισμό σου. Διότι λειτουργεί σαν αγχολυτικό και σου αποβάλλει όλες τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου και σε κάνει να νιώθεις ευεξία!

#Χρησιμοποίησε το youtube!

Πάτα youtube και βάλε ότι video σου έρθει στο μυαλό. Θέλεις να μάθεις πως κάνουν surf στην Καλιφόρνια; Θέλεις να δεις αρχάριους να κάνουν skate; Θέλεις να μάθεις να βάφεσαι; Μπορείς να ταξιδέψεις όπου θέλεις και να ακούσεις ότι επιθυμείς!

#Φτιάξε μια λίστα με όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου!

Πάρε το τετραδιάκι σου και γράψε δέκα πράγματα που θέλεις τόσο πολύ να κάνεις και σου φαίνεται πολύ μακρινό το να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις έστω και ένα. Ή μήπως όχι; Κάνε σχέδια ακόμα και αν δεν πρόκειται να γίνει κάτι από αυτά (έστω στο προσεχές μέλλον). Το να ονειροπολείς είναι κάτι μαγικό!

#Παρακoλούθησε μια κωμωδία!

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να δεις μια κωμωδία. Θα σε κάνει να γελάσεις και θα σε κάνει να θέλεις και εσύ να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τα πράγματα στη ζωή σου και θα θέλεις να αντιδράς σουρεαλιστικά! (Αυτό τουλάχιστον παθαίνω εγώ κάθε φορά...μήπως και εσύ;)

#Κάνε ένα ζεστό μπάνιο!

Γυρνάς από το σπίτι σου ένα πτώμα. Το μόνο που θέλεις είναι να φας και να ξαπλώσεις. Όμως για μισό λεπτό...μήπως να κάνεις και ένα μπάνιο πρώτα; Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό, βάλε άλατα και βυθίσου για όση ώρα θέλεις μέσα. Το αποτέλεσμα; Θα χαλαρώσεις και το μυαλό σου θα αδειάσει από αρνητικές σκέψεις!

#Kάνε διαλογισμό!

Κάτσε αναπαυτικά στο κρεβάτι σου ή σε μια άνετη καρέκλα. Κλείσε τα μάτια σου και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα. Εστίασε μόνο στην αναπνοή σου. Επικεντρώσου σε αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε να καταφέρεις να μην σκεφτείς τίποτα. Κάτσε έτσι για δέκα λεπτά.

Mήπως έχεις πάθει ποτέ deja vu; Ξέρεις τι είναι; Δες εδώ πως εξηγείται! (Αφού χαλαρώσεις πρώτα!)