Νιώσε τέλεια με τον εαυτό σου! Πώς; Έχεις 5 λόγους!

Διάβασε και ακολούθα!
Νιώσε τέλεια με τον εαυτό σου! Πώς; Έχεις 5 λόγους!



Είσαι single; Είσαι χωρισμένη και πληγωμένη; Είσαι down γιατί επαγγελματικά δεν κάνεις αυτό που θέλεις; Είσαι down γιατί γκομενικά νιώθεις ότι δεν "περνάει η μπογιά σου;"! Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να αλλάξεις mood αμέσως! Διότι όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις δεν θα κρατήσει για πάντα. Και από εκεί και πέρα δεν έχει κανένα νόημα αυτή η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει.
Υπάρχουν 5 λόγοι με τους οποίους μπορούν να ανατραπούν όλα!

1#
Eκμεταλλεύσου-ζήσε-ευχαριστήσου την ελευθερία σου!

Το να είσαι single είναι τέλειο! Ξέρεις γιατί; Γιατί κάποιες στιγμές όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται να μείνουν και λίγο μόνοι τους και να κάνουν πράγματα αυθόρμητα και χωρίς να σκέφτονται τίποτα και να μην έχουν στο νου τους τυχόν επιπτώσεις! Γι΄αυτό εκμεταλλεύσου την ελευθέρια σου για όσο την έχεις! Θα σου λείψει πιο μετά, να είσαι σίγουρη!

2#
Ανακαλύπτεις τα όρια σου.

Όταν είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι σου έρθει στο κεφάλι ανακαλύπτεις μετά από κάποιο σημείο ότι από μόνη σου βάζεις κάποια όρια και λες στον εαυτό σου ότι φτάνεις μέχρι κάποιο σημείο. Καμιά φορά το υπερβαίνεις και έπειτα το μετανιώνεις, αλλά με αυτό τον τρόπο μαθαίνεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Αν δεν το φτάσεις δεν θα ξέρεις και αυτό είναι πιο επικίνδυνο να ρισκάρεις μια ακατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις τα όρια σου και χάνεις περισσότερα πράγματα.

3#
Μαθαίνεις να σέβεσαι τους άλλους

Το πως φέρεσαι στους άλλους φανερώνει το πως νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να φέρεσαι σε όλους με σεβασμό. Ακόμα και αν κάποιον δεν τον συμπαθείς ή δεν σου κάνει σαν χαρακτήρας, προσπάθησε να είσαι ευγενική μαζί του. Σίγουρα μετά θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου!

4#
Να αγαπάς χωρίς όρια

...Ακόμα και αν σε έχουν πληγώσει, και αν έχεις κάψει με μαύρο δάκρυ, και αν δεν μπορείς να κοιμηθείς τις νύχτες γιατί σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην σου, εσύ αγάπα χωρίς μέτρο. Μην αφήσεις να σε αλλάξει τίποτα. Άλλωστε μην ξεχνάς και το εξής ~> ότι δίνεις παίρνεις! Κάποια στιγμή το σύμπαν θα σου γυρίσει πίσω την αγάπη που έδωσες!

5#
Να κάνεις όνειρα non stop

Μην σταματάς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. Όσες δυσκολίες και αν έχεις αντιμετωπίσει δεν πρέπει να πτοείσαι για κανένα λόγο. Άντλησε ενέργεια και συνέχισε! Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και σκέψου ότι θέλεις! Τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Και μιας και μιλάμε για όλα τέσταρε αν οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις είναι σπάνιες!