Ονειροκρίτης: Τι σημαίνει όταν βλέπεις ότι είσαι έγκυος;

Tι λέει το υποσυνείδητό σου;
Ονειροκρίτης: Τι σημαίνει όταν βλέπεις ότι είσαι έγκυος;



Είτε θυμάσαι είτε όχι τα όνειρα που βλέπεις, σίγουρα το να δεις ότι είσαι έγκυος, ενώ δεν είσαι, είναι κάτι που το πρωί όταν ξυπνήσεις θα σου έχει μείνει. Μη σου πω ότι θα ξυπνήσεις πανικόβλητη και αγχωμένη πιάνοντας την κοιλιά σου, για να ελέγξεις αν αυτό που είδες έχει κάποια βάση και στα αλήθεια.

Πέρα όμως από την πλάκα και την υπερβολή δεν έχεις αναρωτηθεί τι σημαίνουν τέτοιου τύπου όνειρα; Μήπως το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να σου πει κάτι; Μήπως είναι ένα μήνυμα ότι είσαι όντως έγκυος; Μήπως πρέπει να επιταχύνεις αυτή τη διαδικασία; Μήπως είναι μια εσωτερική ανάγκη που δεν έχεις πάρει στα σοβαρά; 
Και στην τελική έχει κάποια σχέση με την εγκυμοσύνη όλο αυτό; 

Στην ουσία, αυτά τα όνειρα είναι κοινά και τα βλέπουν όλες οι γυναίκες. Επί της ουσίας, λοιπόν, υποδηλώνουν νέα ξεκινήματα, ανανέωση σχέσεων και αλλαγές στην επαγγελματική πορεία. Το να βλέπεις ότι είσαι έγκυος είναι πολύ καλό πράγμα και φανερώνει πως είσαι σε μια διαδικασία ωρίμανσης. Ειδικότερα αν νιώθεις ευφορία μέσα στο όνειρο σημαίνει πως κάτι που περιμένεις πάρα πολύ να γίνει, θα πραγματοποιηθεί σύντομα. 

Αν δεις ότι απέκτησες παιδί είναι προφητικό ότι αυτό θα συμβεί στο μέλλον. Αν αυτό δεν βρίσκεται στα σχέδια σου τότε φανερώνει πως στη ζωή σου θα έρθει κάτι νέο, αναπάντεχα καλό. 

6 συνηθισμένα όνειρα και τι σημαίνουν! Βλέπεις να είσαι γυμνή ή να πέφτεις;