Tips για να έχεις πάντα super ενέργεια! (Όποια φάση και αν περνάς!)

Θα έχεις υπερενέργεια. Κυριολεκτικά.
Tips για να έχεις πάντα super ενέργεια! (Όποια φάση και αν περνάς!)



Μόλις ήρθε το Σαββατοκύριακο. Άφησε τα άγχη της εβδομάδας. Πάει τελείωσε και αυτή. Σε δυο μέρες ξεκινάει νέα εβδομάδα. Και θα έχεις άλλο mood. Πώς; Κάνε restart! Έχεις 8 τρόπους, για να το πας καλύτερα από εδώ και πέρα και να έχεις full ενέργεια!

Το post διαβάζεται καλύτερα αν ακούς αυτό:

 

#Ξεκίνα την ημέρα σου χαλαρά
Ξύπνα 20 λεπτά νωρίτερα. Φτιάξε τον καφέ σου. Κάνε ένα ζεστό μπάνιο. Βρες τι θα βάλεις και ντύσου με την ησυχία σου. Απόλαυσε αυτά τα 20 λεπτά πριν μπεις στην τρέλα της καθημερινότητάς σου. Τι και αν το email σου έχει 245 αδιάβαστα μηνύματα. Τι και αν έχεις 100 ραντεβού, αυτά τα 20 λεπτά σου ανήκουν.

#Κάνε γυμναστική (αν όχι κάθε μέρα) τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα
Το να κάνεις γυμναστική 30 λεπτά την ημέρα είναι τόσο ευεργετικό όσο δεν φαντάζεσαι. Αποβάλεις τις τοξίνες και απελευθερώνεις τις ενδορφίνες (ορμόνες χαράς) και αυτό σε βοηθάει να είσαι ήρεμη και happy. Γι΄αυτό βάλε τα sneakers σου και πήγαινε για τρέξιμο!

#Να κοιμάσαι 8 ώρες την ημέρα (τουλάχιστον)!
Κοιμάσαι αργά γιατί έχεις extra δουλειά και δεν προλαβαίνεις. #ΝΟΤ
Ξενυχτάς γιατί θέλεις να δεις τα τελευταία επεισόδια που βγήκαν από την σειρά "American horror story". #ΝΟΤ
ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις πρόγραμμα στη ζωή σου έτσι ώστε να μην ξεφεύγεις.
Διότι αν δεν είσαι ξεκούραστη δεν μπορείς να είσαι οκ στις υποχρεώσεις σου. 

#Δεν πρέπει να επηρεάζεσαι αρνητικά με το παραμικρό. 
Ό,τι και αν γίνει στο γραφείο δεν θα πρέπει να το αφήσεις να σε επηρεάσει. Είτε είναι μια παρεξήγηση με κάποιον συνάδελφο, είτε μια παρατήρηση από το αφεντικό σου. Δεν θα πρέπει με τίποτα να χάσεις την θετική σου ενέργεια. Και πάνω από όλα μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Το αφεντικό σου μπορεί να σου κάνει μια παρατήρηση όχι γιατί δεν σε συμπαθεί αλλά γιατί έχεις κάνει κάπου λάθος και πρέπει να το διορθώσεις. 

#Βάλε την προσωπική σου πινελιά στο γραφείο.
Φτιάξε τον προσωπικό σου χώρο στο γραφείο. Κάνε το οτιδήποτε μπορεί με το που μπεις στον χώρο να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να νιώσεις ότι μπαίνεις στο σπίτι σου. Τόσο άνετα πρέπει να νιώθεις.

#Μeditation
Το τέλειο tip για να κλείσεις την ημέρα σου όπως πρέπει.
Πριν κοιμηθείς κάνε το εξής βήμα βήμα.
Κάτσε στο κρεβάτι σου αναπαυτικά.
Κλείσε τα μάτια σου.
Προσπάθησε να μην σκεφτείς τίποτα. 
Απελευθέρωσε το μυαλό σου από όλες τι σκέψεις της ημέρας.
Επικεντρώσου μόνο στην αναπνοή σου. Ακολούθα με το μυαλό σου όλη τη διαδικασία.
Κάτσε σε αυτή τη στάση για 15 λεπτά.

#Γίνε παρτάκι με την καλή έννοια.
Αν δουλεύεις πολλές ώρες και δεν έχεις και πολύ χρόνο για τον εαυτό σου, θα πρέπει όταν έχεις χρόνο να κάνεις μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν και σου δίνουν ενέργεια. Αλλιώς αν πιέζεσαι να ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ανακτήσεις ενέργεια και θα χάσεις και τη δημιουργικότητά σου. Γιατί αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα.

#Μην πιέζεις τα συναισθήματά σου!
Αν κάτι σε καταπιέζει, σε θυμώνει, σε κάνει έξαλλη τότε ξέσπασε. Μην το κρατάς μέσα σου. Καλύτερα είναι να τα βγάλεις αυτά τα συναισθήματα από μέσα σου και ότι γίνει. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Δες εδώ περίεργα αλλά αληθινά γεγονότα που θα σε εκπλήξουν!