Οικονομία για τις διακοπές: Τα κορίτσια του #followme μαζεύουν (από τώρα) λεφτά για τις διακοπές

Και σου μαθαίνουν έξι τρόπους για να το κάνεις κι εσύ.
Οικονομία για τις διακοπές: Τα κορίτσια του #followme μαζεύουν (από τώρα) λεφτά για τις διακοπές



To καλοκαίρι πλησιάζει, οι διακοπές όχι ακόμα. Αλλά φίλες και φίλοι, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Άρα, ξεκίνα από τώρα να ρίχνεις κανένα διευράκι στον κουμπαρά για να δεις έστω μια εβδομάδα άσπρες μέρες.

Εμείς εδώ πάντως στο γραφείο, εκτός του κουμπαρά βρήκαμε άλλες πέντε- έξι πατέντες για να εξοικονομήσουμε λίγα χρήματα παραπάνω (γιατί κατά πώς βλέπουμε, το επίδομα αδείας ή που θα πάει για να καλύψουμε τις ασφάλειες ή που θα αγοράσουμε πάλι κανένα καινούριο μαγιουδάκι).

Γιάννα Κορρέ
Μένω στο Πόρτο Ράφτη άρα κάθε μέρα, πήγαινε- έλα στο γραφείο, πληρώνω συνολικά 5,60€. Τώρα πια θα κάνω είκοσι λεπτά παραπάνω να φτάσω στη δουλειά, γιατί δεν θα πηγαίνω πια από Αττική Οδό. Δηλαδή, θα γλιτώνω 120€ το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το καλοκαίρι, θα έχω στην τσέπη μου 336€ χωρίς να ζοριστώ καθόλου!

Βάλια Ζαμπάρα
Άλλαξα επιτέλους τη συμφωνία μου με την εταιρία κινητής. Από 50€ που έδινα μηνιαίως, τώρα το έριξα στα 28€ (μη σκας, τα σωστά επιχειρήματα θέλει, δύο- τρεις απειλές, μια αίτηση φορητότητας και ξεμπέρδεψες). 66€ μέχρι το καλοκαίρι. Α! Και γαλλικός καφές πια στο γραφείο. Τέρμα το καπουτσίνο απ'έξω. Άρα από τέσσερα ευρώ την ημέρα, άλλα 80€ το μήνα, άλλα 240€ το τρίμηνο. Έφτασα τα 306€ τόσο απλά! Πού να κάνω και οικονομία δηλαδή... 

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Θα κοπεί ο καφές που παραγγέλνω κάθε μέρα. Θα μου μένουν στο πορτοφόλι 4€ ημερησίως, 20€ εβδομαδιαίως, άρα 80€ μηνιαίως. 240€ τελικά μέχρι τον Αύγουστο που θα πάω διακοπές. Όχι κι άσχημα αν σκεφτείς ότι... έχουμε και σούπερ τέλειο καφέ στην καφετιέρα μας!

Νάνσυ Φαφούτη
Αντί να παραγγέλνω κάθε μέρα απ'έξω φαγητό, το γύρισα στο ταπεράκι. Άρα δεν ξοδεύω σίγουρα 5€ ημερησίως, δηλαδή 25€ την εβδομάδα, άρα 100€ το μήνα. 300€ μέχρι τον Αύγουστο; Μια χαρά! Και πιο υγιεινά... 

Τζωρτζίνα Πέννα
Έκοψα το κάπνισμα και πια τα χρήματα που έδινα καθημερινά (δηλαδή 3,70€), τα ρίχνω σε έναν κουμπαρά. Το μήνα γλιτώνω 103,60€, άρα αν τελικά οι διακοπές μου είναι τον Αύγουστο, θα έχω 310,80€. Και υγιής και με χρήματα στην τσάντα! 

Κατερίνα Σκουρλή
Κάθε βδομάδα ψωνίζω και κάτι. Αν τα κοψω αυτά, με κάτι γρήγορους υπολογισμούς, θα έχω μαζέψει 400€ μέχρι τις διακοπές, σίγουρα!

Αν θες να ζήσεις μια μέρα στην παραλία μαζί μας (και να δεις τι φορέσαμε) κάνε κλικ ΕΔΩ

Μαζί με την οικονομία, διώξε και κανέναν τοξικό άνθρωπο από τη ζωή σου μέχρι το καλοκαίρι. Δες εδώ περισσότερα.