8 πράγματα που κάνουν τη μαμά μου ξεχωριστή και όχι κλασική! (True story)

Κλισέ πράγματα! #ΝΟΤ
8 πράγματα που κάνουν τη μαμά μου ξεχωριστή και όχι κλασική!  (True story)



Σήμερα θα σου μιλήσω για τη μαμά μου και ναι, νιώθω σαν να γράφω έκθεση στο Δημοτικό. Βέβαια μην νομίζεις ότι θα διαβάσεις ένα κείμενο που θα περιέχει λόγια αγάπης που θα σε συγκινήσουν, λόγω της ημέρας (Γιορτής της Μητέρας). Διότι δεν θα μιλήσω σαν κλασική κόρη γιατί η μαμά μου δεν είναι μια κλασική μαμά. Είναι μια μαμά διαφορετική. Και έτσι την ήθελα-θέλω-θα θέλω φορέβερ! 

Ας αρχίσουμε από τα βασικά:
Tην λένε Ράνια και είναι 40+10-4+2+2! Και πες μου εσύ, της φαίνεται;


Facts about Rania:
1. Είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας. Είναι non stop σε θετική διάθεση και στη μεταδίδει ύπουλα. Αν δει ότι είσαι down δεν θα εστιάσει στο πρόβλημα που σε απασχολεί (δεν θα γίνει σπασικλάκι) αλλά θα σου πει ένα κοπλιμέντο που θέλεις να ακούσεις εκείνη τη στιγμή.  
(Και όταν τελιώσουν οι μπαταρίες της (στ΄αλήθεια) απομονώνεται κάπου και κάνει restart.)

2. Εμένα και της Σόφης (της αδελφής μου) μας κάνει συνέχεια παρατήρηση να μην κάνουμε πολλούς μορφασμούς γιατί δεν θέλει επουδενί να κάνουμε ρυτίδες. Γι΄αυτό και μας δίνει τις κρέμες της. Και το έχει μόνιμο άγχος (εμμονή για την ακρίβεια). Αν βάζουμε τις κρέμες μας πρωί βράδυ και αν βάζουμε πάντα αντηλιακή κρέμα. (Αυτό την κάνει λίγο σπασικλάκι.)
Hint: Αν είμαστε τυχερές και πάρουμε από το DNA της δεν χρειαζόμαστε καμία κρέμα.

3. Είναι το music girl of Porto Rafti!  Δίπλα από το υπνοδωμάτιο των γονιών μου υπάρχει ένα δωμάτιο γυμναστήριο-ντουλάπα- dj room. Εκεί έχει ένα ηχοσύστημα ολοκληρωμένο όπου κάνει μίξεις, έχει λίστες με τραγούδια από όλα τα είδη μουσικής και έχει γράψει σε ένα τετράδιο την σειρά που πρέπει να παίξει τα τραγούδια για να ανάψει το κέφι. Αυτό το ηχοσύστημα συνδέεται με τον υπολογιστή της. Όταν το μηχάνημα είναι ανοιχτό αλλά βρίσκεται σε αδράνεια έχει ρυθμίσει να περνάει μπροστά από την οθόνη το εξής: " Rania the music girl of Porto Rafti"! Τέλειο; Όταν το είδα πρώτη φορά γέλαγα μόνη μου!

4. Κάθε Σαββατοκύριακο κάνει πάρτυ στο σπίτι. Κατά τις 18.00 θα ακούσεις στη διαπασών από Μαζωνάκη μέχρι Led Zeppelin.  (Αν περάσεις τυχαία κάτω από το σπίτι μας εκείνη την ώρα το πιο πιθανό είναι να σε συνεπάρει ο ρυθμός και να αρχίσεις να χορεύεις στο δρόμο.)

5. Είναι η ψυχή της παρέας. Θα κάνει αστεία, θα αυτοσαρκαστεί, θα σου πει ψαγμένα πράγματα. Όποτε λείπει από τραπέζια, εξόδους, οικογενειακές μαζώξεις, γάμους, πανηγύρια όλοι μας ρωτάνε: "Η μαμά σας δεν θα έρθει";

6. Κάθεται με τις ώρες στο internet και ψάχνει σε ξένα-(πολύ) ψαγμένα site με ό τι πιο περίεργο, creepy, θεωρίες συνωμοσίας και ό τι άλλο μπορείς να φανταστείς. 
Hint: Ρώτησέ την για Νεφελείμ, illuminati, το Απόκρυφο Ευαγγέλιο της Μαγδαληνής (κ.α.), για όνειρα, και για κάτι περίεργα πράγματα που έχουν συμβεί στους μαθητές της. Θα σε πείσει και θα καταλήξεις να μιλάς για ώρες μαζί της.  (Από εκεί μου μπήκε το μικρόβιο. Δες κάποια Creepy Sunday)

7. Είναι καθηγήτρια αγγλικών. Cool τυπάκι θα την χαρακτήριζες αν ήσουν μαθητής της. Χωρίς πλάκα είναι αξιαγάπητη.  (Μαζί βέβαια είχαμε ένα πρόβλημα. Δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω μάθημα αγγλικών με την μαμά μου.)

Kαι άλλα πολλάάάά!

Χρόνια πολλά Ράνια-θετική ενέργεια-φωτεινή προσωπικότητα-βράχος-έμπνευση! Mας έμαθες να πορευόμαστε θετικά όπως και αν έρχονται τα πράγματα στη ζωή μας. Μαύρα ή άσπρα εμείς θα αυτορκαζόμαστε και δεν θα παίρνουμε τίποτα στα σοβαρά! 

Hint: Πιστεύω πως καταβάθος θα ήθελε να είναι celebrity! Shhh...