Sexy rules: Τα 13 πιο απλά πράγματα που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση στο peak

Και ποιος σε πιάνει μετά!
Sexy rules: Τα 13 πιο απλά πράγματα που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση στο peak



Περνάς μια περίεργη φάση. Δεν είσαι και πολύ στα πάνω σου. Ok. Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Πάτα play στο παρακάτω τραγούδι. Βάλε τέρμα και άφησε το ρυθμό να σε συνεπάρει. 

Άντλησες καθόλου ενέργεια; Είναι το τραγούδι που βάζω στη διαπασών όταν δεν είμαι καλά. Και μου μεταδίδει την θετική ενέργεια που χρειάζομαι! Μήπως το διαπίστωσες και εσύ; 

Και πάμε στην κύρια ερώτηση. Γιατί νιώθεις down; Ότι και αν σε απασχολεί να ξέρεις πως μπορείς να φτιάξεις τη διάθεσή σου και να νιώσεις σέξι και να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση με τα πιο απλά πράγματα. Και είναι τα παρακάτω. 

1. Ένα ζευγάρι γυαλιά (κλασικό, ανατρεπτικό, vintage) που θα σε κάνουν να νιώθεις τέλεια.
Κάνε μια έρευνα αγοράς. Εκεί έξω υπάρχουν άπειρα σχέδια. Στρογγυλά, τετράγωνα, με καρδούλες, με καθρέπτη, μεγάλα, μικρά, πολύχρωμα, μαύρα. Δοκίμασε τα όλα. Επίλεξε αυτό που σου ανεβάζει την  αυτοπεποίθηση. Όσο να 'ναι ένα ζευγάρι γυαλιά σε κάνει να νιώθεις σαν celebrity.

2. Επίλεξε ένα ζευγάρι πιτζάμες που θα είναι άνετες αλλά και chic παράλληλα. Δεν χρειάζεται να είναι φαρδιές, σκισμένες, παλιές. 

3. Το να πληρώνεσαι καλά γι΄αυτό που κάνεις. Δουλεύεις σκληρά και γι΄αυτό πρέπει να αμείβεσαι καλά. Αυτό σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, νιώθεις χρήσιμη και είναι και δίκαιο!

4. Κάνε ξακαθάρισμα στη ντουλάπα σου. Ότι δεν χρειάζεσαι πέτα το. Άδειασε το χώρο και κάνε τον να αναπνεύσει! Αυτό και μόνο σου δίνει θετική ενέργεια!

5. Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια που σου κάνει ο καθένας.
Καταρχάς δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Και φυσικά θα δεχτείς κριτική για ότι κάνεις. Το θέμα είναι αν είναι καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη. Και αφού κάνεις αυτό τον διαχωρισμό τότε δώσε βάση μόνο εκεί που πρέπει. Μάθε από τα λάθη σου και μην νευριάζεις αν κάποιος θέλει να σε βοηθήσει. 

6. Να μην κολλάς πουθενά. Να προχωράς. Μην μένεις στάσιμη. Ακόμα και αν χώρισες και έχεις ελπίδα ότι θα τα ξαναβρείς με τον πρώην σου μην κολλάς στο να τον περιμένεις. Κάνε τη ζωή σου και ότι είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του. 

7. Μην πτοείσαι όταν δεν φτάνεις με τη μια στον στόχο σου. Και μην τα παρατάς. Ίσα ίσα που αν επιμείνεις σημαίνει ότι το θέλεις πραγματικά και πρέπει να προσπαθήσεις πιο πολύ γι΄αυτό. Πείσμωσε, βρες άλλους τρόπους και προσπάθησε ξανά και ξανά.

8. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον περιποιείσαι. Να κάνεις τα beaute σου συχνά. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις τέλεια και σέξι. 

9. Φτιάξε μια playlist με τα τραγούδια που σου ανεβάζουν τη διάθεση στο peak! Όποτε νιώθεις down πάτα το play. Απομονώσου και βάλε στο repeat όποιο τραγούδι σε "φτιάχνει" πιο πολύ. Η διάθεση είναι το Α και το Ω!

10. Βάλε τη γυμναστική στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Να έχεις στα υπόψη σου πως όσες ώρες και αν δουλεύεις θα πρέπει να βρίσκεις χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί. Ξεκίνα ένα hobby που σου φτιάχνει τη διάθεση, που σε κάνει να ξεσπάς την ένταση της ημέρας. Με την γυμναστική νιώθεις ευεξία.

11. Να τρως υγιεινά! Φρούτα, λαχανικά και πολύ νερό! 

12. Nα αγοράζεις ρούχα που σε κολακεύουν. Ποιο είναι το πιο ωραίο σημείο πάνω σου; Αυτό ανάδειξε! 

13. Τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη; Το να φοράς μια ωραία κολόνια; Το να βάφεσαι έντονα; Κάνε ότι σου αρέσει!

Δες ποια είναι τα 35 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις στη ζωή σου!