6 Απλά πράγματα που θα δώσουν ένα twist στην (βαρετή) καθημερινότητά σου!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!
6 Απλά πράγματα που θα δώσουν ένα twist στην (βαρετή) καθημερινότητά σου!



Η καθημερινότητά σου έχει γίνει πια βαρετή. Ξυπνάς, πηγαίνεις δουλειά, τρως, πας γυμναστήριο, πας καμιά βόλτα, γυρνάς σπίτι, κοιμάσαι. Αυτή είναι η ρουτίνα σου. Οκ, δεν αλλάζει. Ωστόσο όμως μπορεί αν γίνει λίγο καλύτερη. 

Πάτα play στο παρακάτω τραγούδι για να σε βάλει στο mood που χρειάζεσαι:

Δώσε βάση στην πρωινή διαδικασία
Ξυπνάς, πλένεις πρόσωπο, διαλέγεις τα ρούχα που θα βάλεις, φτιάχνεις έναν καφέ. Χαλαρώνεις. Κάθεσαι στον καναπέ και δεν σκέφτεσαι τίποτα. Απολαμβάνεις απλά τον καφέ σου. Ιδανικό για την περίσταση είναι να βάλεις μια χαλαρωτική μουσική υπόκρουση και να κλείσεις τα μάτια σου για 15 λεπτά. Μην σκεφτείς ούτε για λίγο τις υποχρεώσεις της ημέρας, τις έννοιες, ερωτικές απογοητεύσεις. Αυτό το τέταρτο είναι μόνο για σένα. Μετά μπορείς να επανέλθεις στο παρόν.

Συχνά διαλείμματα
Μέσα στην ημέρα είναι απαραίτητο να κάνεις συχνά διαλείμματα, ακόμα και αν δεν προλαβαίνεις. Βρες μια πρόφαση, μια δικαιολογία. Πρέπει το μυαλό να ξελαμπικάρει από την ρουτίνα, την ένταση, την δουλειά.

Κάνε beaute!
Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Κάνε μανικιούρ-πεντικιούρ. Κάνε μασάζ. Πήγαινε κομμωτήριο. Κάνε DIY μάσκες στο σπίτι σου. 

Αρωματοθεραπεία
Βάλε ένα καλάθι με λεμόνια στο τραπέζι της κουζίνας σου. Φρέσκα. Μύρισέ τα αρκετά συχνά. Αυτή η μυρωδιά σε ξυπνάει, σε αναζωογονεί.

Να είσαι αυθόρμητη
Μην τα σκέφτεσαι όλα τόσο πολύ. Τι σου έρχεται τώρα στο μυαλό; Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θέλεις να πάρεις κρασί και να το πιεις μόνη σου στον καναπέ; Θέλεις να δεις μόνη σου μια ταινία; Θέλεις να βγεις του αυθορμήτου για ένα ποτό;

Ημερολόγιο
Πάρε ένα σημειωματάριο και κατέγραψε ότι σου άρεσε, σου έκανε εντύπωση μέσα στην ημέρα. Ότι δεν θέλεις να ξεχάσεις. Και μετά από ένα χρονικό διάστημα κάτσε και διάβασέ το. Θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια.

Plus: 35 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις στη ζωή σου