Είσαι τόσο cool όσο νομίζεις αν δεν λες αυτά τα 7 πράγματα!

Μήπως είσαι από αυτές που δεν διαβάσαν ποτέ και έγραψαν 20αρια στις εξετάσεις;
Είσαι τόσο cool όσο νομίζεις αν δεν λες αυτά τα 7 πράγματα!



Έχω μια γνωστή που θεωρεί τον εαυτό της πολύ cool. Όμως δεν είναι. Γιατί κάνει όλα αυτά που δεν κάνουν τα cool τυπάκια. Θέλει να είναι, αλλά δεν είναι. Γιατί το προσπαθεί πολύ και χάνεται όλη η μαγεία. Ναι, είναι από τις τύπισσες που δεν διάβασαν ποτέ και έγραφαν από 18 και πάνω στις εξετάσεις, που ξυπνάνε και φεύγουν με ένα T-shirt και ένα jean από το σπίτι και που δεν βάφονται ποτέ.

Plus:

1. " Έχω καθαρό δέρμα, χωρίς να κάνω τίποτα".
Εάν ξυπνάς το πρωί και δεν κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου και είναι λαμπερό και καθαρό τότε ναι, είσαι από τις τυχερές που όλες ζηλεύουμε (με την καλή έννοια). 
Αν όμως ξυπνάς μια ώρα νωρίτερα από τι χρειάζεται για να κάνεις 3 διαφορετικές μάσκες, ένα peeling και κρέμες τότε δεν μπορείς να λες την παραπάνω ατάκα.

2. "Κάνω γυμναστική όποτε έχω χρόνο".
Αφού είσαι freak της γυμναστικής και κάνεις ποδήλατο, yoga, κολύμπι. Είναι φυσικό να είσαι φετόνι. Γι΄αυτό μην το παίζεις ιστορία.

3. "Μου αρέσει η φυσική ομορφιά και γι΄αυτό δεν βάφομαι".
Πια οι άντρες ξέρουν τι είναι η μάσκαρα, το ρουζ, το make up. Και αυτά τα 3 προϊόντα είναι must για σένα. Οπότε και καταλαβαίνει κάποιος πότε είσαι άβαφη και πότε φυσική.

4. "Φοράω ένα μπλουζάκι και ένα jean και βγαίνω από το σπίτι. Δεν θα το ψάξω και πολύ".
Ακόμα και έτσι να είναι θα έχεις ψάξει καλά ποιο μπλουζάκι ταιριάζει απόλυτα με το jean που θα έχεις επιλέξει. Θα έχεις ελέγξει ποιο jean ταιριάζει στο σωματότυπό σου και ο συνδυασμών αυτών των δυο δεν θα είναι τυχαίος. 

5. "Είμαι cool, δεν βάζω ταμπέλα στη σχέση μου".
Μμμ...γι΄αυτό και αν δεν σου απαντήσει σε ένα μήνυμα παίρνεις την κολλητή σου 1234 τηλέφωνα και εξηγείται όλη νύχτα όλους τους πιθανούς λόγους που δεν σου έχει απαντήσει.

6. "Δεν έχω τίποτα". 
Κατά 99,9% έχεις κάτι. Απλά θέλεις λίγο να σε πιέσει ο άλλος λίγο γλυκούλικα για να του πεις τι έχεις.

7. "Έρχομαι πάντα σε οργασμό".
Εξαρτάται από το πόσο θέλεις να ανεβάσεις τον σύντροφό σου. Γιατί όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι σπάνιο. Εκτός και αν έχεις μπλέξει με ένα τύπο sex machine!

18 φορές που έχεις κάνει τους άλλους να νιώσουν αβολα χωρίς να το καταλάβεις!