Τι φόρεσες πάλι βρε γιαγιά; Ηλικιωμένοι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι φοράνε

Γιαγιάδες και παππούδες που μας έχουν χαρίσει στιγμές γέλιου γιατί απλά έβαλαν ένα t-shirt που βρήκαν στην ντουλάπα τους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τι γράφει.
Τι φόρεσες πάλι βρε γιαγιά; Ηλικιωμένοι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι φοράνε



Προχωράς στο δρόμο και βλέπεις ένα γεροντάκι και μία γριούλα και σκέφτεσαι τι γλυκύτατοι άνθρωποι. Μέχρι που παρατηρείς το μπλουζάκι που φοράνε και εκεί σβήνουν τα πάντα. Αρχικά γελάς, μετά σκέφτεσαι, “μα πραγματικά ξέρουν τι γράφει η μπλούζα τους;”. Μετά κάνεις μια δεύτερη σκέψη, “δεν έχουν κάποιον στο σπίτι να τους εξηγήσει τι γράφει;”. Στη συνέχεια σου περνάει από το μυαλό να πας να τους πεις εσύ και τελικά καταλήγεις να γελάς και να γελάς και να γελάς. Ίσως να τους τραβήξεις και στα κλεφτά μια φωτογραφία για να το δείξεις και στις φίλες σου και να γελάσετε όλες μαζί. Όπως και να' χει αυτοί οι άνθρωποι εν αγνοία τους μας έχουν χαρίσει στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε γι' αυτό. Παρακάτω θα δεις τις πιο αστείες ετικέτες σε μπλούζες που έχουν φορεθεί.

 

Κορίτσια προσοχή, "το μεγάλο... προσόν επέστρεψε στην πόλη". Κι αν είναι αλήθεια;

Θέλει τον θάνατο των Hipsters. Προσωπικά την πιστεύω γιατί έχει βάλει τα χέρια στη μέση και το νιώθει. 

Οχι, όχι δεν θα σχολιάσω καθόλου την γιαγιούλα με γεμάτο πεντάφυλλα μαντήλι της. Αλήθεια αυτός που της το αγόρασε σκεφτόταν ή ήταν... καμμένος;

Αλήθεια λέει η γυναίκα ότι είναι παρθένα. Και μην βιαστείτε να γελάσετε γιατί τα μικρά γράμματα και συγκεκριμένα αυτά στην παρένθεση κάνουν την διαφορά. 

Αυτή η γιαγιά είναι η αγαπημένη μου γιατί όχι μόνο τους μισεί όλους, αλλά το λέει και με χαμόγελο. Ένα ίδιο μπλουζάκι σας παρακαλώ και γρήγορα. 

Πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά τι λέει η ποδιά της και επειδή απευθύνεται σε BITCH γυναίκες της ηλικίας της το έχει σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις να το διαβάζουν και αυτές που έχουν καταρράκτη. Ποιος ξέρει τι έχει τραβήξει η γυναίκα. 

Κι αν όντως είναι το t-shirt της φιλενάδας σου; Σου κόπηκε το γέλιο ε;

Νόμιζες κι εσύ ότι θα διάβαζες ανέκδοτο με μαϊμού και κατέληξες να διαβάζεις ότι η μητέρα σου είναι πόρνη. Καλό το ανέκδοτο;

Προσωπικά κάτι τέτοιες γιαγιούλες τις φοβάμαι. Κάτι μου λέει ότι έχει 5 νταν και γι αυτό γελάνε και τα μάτια της. Gangsta us fuck. Και πλησίασε αν τολμάς!

Οτι δηλώσεις είσαι και ο κύριος της φωτογραφίες δεν είναι GAY. Δεν είναι λέμεεε!

"Κοκαΐνη και χαβιάρι". Εδώ έχουμε να κάνουμε με ακριβά γούστα.  

Κρίμα για τον άνθρωπο. Γιατί μπορεί στα νιάτα του να υπήρξε "δυνατός" και επειδή δεν έμαθε αγγλικά βρέθηκε να δηλώνει γυναικείος κόλπος. 

Το πιάσατε το υπονοούμενο. Μηχανή του σεξ ο κύριος.

Κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε ο κυριούλης της φωτογραφίες που δηλώνει με καμάρι ότι μπορεί να σου κάνει sex μέχρι... Κατάλαβες εσύ!

Μην ντρέπεστε. Μπορεί στην αρχή να μην το καταλάβατε, αλλά όταν το πιάσατε το υπονοούμενο όλες σκεφτήκατε την εικόνα να έχετε τα πόδια σας στους ώμους του. Ντροπή σας. 

Τουλάχιστον είναι ειλικρινής.