Dear Santa... η wish list της Δανάης

Ήμουν πολύ καλό κορίτσι φέτος!!! Οι συντάκτες του www.followme.gr γράφουν γράμμα στον Άη Βασίλη. Εσύ, έγραψες το δικό σου;
Dear Santa... η wish list της Δανάης



Dear Santa... επειδή έχω δουλέψει πολύ σκληρά αυτό τον χρόνο αλλά εδώ στην Ελλάδα μας δεν το εκτιμούν έφτασε η ώρα να ζητήσω από εσένα να μου φέρεις αυτά που δεν μπορούσε να μου φέρει ο μισθός μου. Μερικά μπορεί να ξεφεύγουν σε τιμή αλλά δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει γιατί η αγάπη δεν μετριέται με χρήματα άρα μετράει η κίνηση (όσο και να κάνει). Ας τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα και θα σου εξηγώ και τους λόγους για να σε πείσω πως το χρειάζομαι.

1. Ταξίδι στο Manchester της Αγγλίας

Θα είχα πάει ήδη με τον μισθό μου αλλά τελικά αποφασίσαμε με τον φίλο μου να μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο σπίτι οπότε φάγαμε όλα μας τα λεφτά εκεί. Θέλω πολύ να πάω στο Manchester μιας και δεν έχω πάει ποτέ και έχει μεγαλώσει ο Δημήτρης (όχι του #followme ο Δημήτρης) οπότε ξέρει όλα τα λημέρια και δεν θα πηγαίνουμε στα τουριστικά μόνο.

Βέβαια και ένα ταξιδάκι στην Ολλανδία να δω πάλι τους δικούς μου και να φάω τηγανιτές πατάτες με κροκέτες δεν θα με χάλαγε. Πόσο μάλλον αν μπορείς να μου τα συνδυάσεις... Λέω εγώ τώρα...

2. Κάμερα

Θα ήθελα παρακαλώ την Black Magic. Εντάξει μπορεί να μην γνωρίζω πολλά πολλά για τα λειτουργικά αλλά ξέρω ότι με αυτή γυρίζουν και ταινίες στο Hollywood. Θέλω να κάνω τα βίντεό μου στο YouTube, υπερπαραγωγή. Επειδή αυτή που θέλω έχει γύρω στα 30.000€ μπορώ να συμβιβαστώ και με την Canon 5D που είναι γύρω στο χιλιάρικο νομίζω. Θα χρειαστώ και μία για vlogging όμως οπότε θα ήθελα την καινούργια GoPro ή μια Canon PowerShot S110 12MP Digital Camera with 3-Inch LCD. Είδες; Σου έχω έτοιμο και το link!

3. Να καταργηθούν οι φόροι και τα τελωνεία

Δεν γίνεται να ψωνίζω από ένα site την ημέρα που είχε Black Friday για να έχει έκπτωση το ζευγάρι παπούτσια που ήθελα, να βάζω την αδερφή μου να ψωνίσει και αυτή για να ξεπεράσουμε το ποσό ώστε να έχουμε δωρεάν shipping και να με παίρνει η UPS τηλέφωνο ότι πρέπει να δώσω και 40€! Τσάμπα κόπος όλο αυτό που έκανα... Εντάξει δεν λέω, άξιζαν τα Steve Madden γιατί στην Ελλάδα θα τα πλήρωνα και 100€ παραπάνω αλλά δεν τα είχα υπολογίσει έτσι... Κορίτσια, το Nasty Gal είναι αμερικάνικο και όχι αγγλικό όπως νόμιζα. Το έμαθα the hard way...

4. Μια δωροκάρτα από το IKEA

Όπως σου προανέφερα βρίσκομαι σε μια περίοδο που μετακομίζω και μάλιστα σε μεγαλύτερο σπίτι. Θα ήθελα μια δωροκάρτα γιατί όλο και κάτι έξτρα θα χρειαστώ να γεμίσω το σπίτι μου! 

5. Kαταστήματα από το εξωτερικό

Θα ήθελα να μου φέρεις μερικά καταστήματα εδώ στην Ελλάδα γιατί δεν γίνεται να ψωνίζω συνέχεια online. Θέλω να τα δοκιμάσω, να τα πιάσω και όλα τα σχετικά! Η λίστα είναι: Urban Outfitters, Primark, Forever 21 και Lush. Δεν έχω πρόβλημα αν φέρεις και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, μου αρέσουν και αυτά!

6. Σκυλάκι

Τέλος θα ήθελα να πείσεις τον Δημήτρη πως η Chili χρειάζεται και παρέα ώστε να πάρουμε και αυτό το αδέσποτο σκυλί που τριγυρνάει στην γειτονιά μας. Είναι λίγο μεγάλο οπότε μαζί με το σκυλάκι στείλε μου και από τις μεγάλες σακούλες τροφής για ένα χρόνο!