Ποιοι ήρθαν, τι αγόρασαν και πώς περάσαμε στο x-mas bazaar μας

Το καλύτερο πάρτι των Χριστουγέννων από το Join Us και το #FollowMe.
Ποιοι ήρθαν, τι αγόρασαν και πώς περάσαμε στο x-mas bazaar μας



Το γιορτινό x-mas bazaar της εκπομπής Join Us και του #FollowMe είναι η απόδειξη ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αρκεί να είμαστε όλοι μαζί και να υπάρχει καλή διάθεση (κι ακόμα περισσότερη αγάπη).

Την ιδέα έριξε στο τραπέζι λίγες βδομάδες πριν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και μας βρήκε όλους θετικούς και ενθουσιασμένους. Άγχος υπήρχε, αλλά κανένας δεν το άφησε να βγει προς τα έξω και να επηρεάσει το εγχείρημα, που, μεταξύ μας, το κάναμε για πρώτη φορά και μάλιστα έχοντας ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας. Ούτε που καταλάβαμε όμως πώς μπήκαν όλα σε τάξη.

Ο πρώτος όροφος του Ρομάντσο (τον οποίο μας διέθεσαν εντελώς δωρεάν για το bazaar μας) γέμισε υπέροχα πράγματα από εταιρίες που ήθελαν με τη σειρά τους να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Εκτός όμως από τους πάγκους με τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα δώρα, τα τρόφιμα και τα παιχνίδια, το bazaar μας είχε μία σειρά από events, που κανένα από αυτά δεν θα γινόταν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων αυτών των ανθρώπων που είχαν τον ίδιο σκοπό με εμάς: Να μοιράσουν χαρά και αγάπη.

Αυτό όμως που μας έκανε πραγματικά χαρούμενους ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και η συνεχής προσέλευση από νωρίς το πρωί. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, άνθρωποι άγνωστοι που στην πορεία ήρθαμε πιο κοντά, ήρθαν γεμάτοι χαμόγελο να κάνουν τα ψώνια τους, να συνεισφέρουν το έργο της Κιβωτού και να περάσουμε όλοι καλά σαν μία μεγάλη παρέα. Δοκιμάσαμε ρούχα, ψήσαμε κουλουράκια και hot dog, κάναμε beaute, ζωγραφίσαμε, γυμναστήκαμε και φυσικά ποζάραμε όλο χαμόγελα μπροστά στον φακό.

Κι αν κάποιοι από εσάς πιάσατε ένα περίεργο βλέμμα, μία μελαγχολία ή βουρκωμένα μάτια πίσω από κάποιες αγκαλιές, είναι γιατί μέσα σε όλη αυτή τη χαρά που δείχναμε προς τα έξω η καρδιά μας πονούσε και το μυαλό μας ήταν στην αγαπημένη μας φίλη/συνάδελφο/καθημερινή παρέα Θάλεια Γιαννακοπούλου η οποία τόσο ξαφνικά κι άδικα έχασε την αδερφή της μία ημέρα πριν το bazaar. Επειδή όμως όλη αυτή η ενέργεια έγινε με μοναδικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό, το bazaar έγινε με επιτυχία, ήταν από όλους μας αφιερωμένο στην Ιωάννα και θέλουμε να καθιερωθεί ως θεσμός στη μνήμη της.

Διάβασε επίσης: Οι στιλάτες εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας μέσα από τον φακό του #FollowMe για να δείτε πώς ντύθηκαν τα κορίτσια που ήρθαν στο γιορτινό μας μπαζάρ. 

Υ.Γ. Θάλεια μας σε αγαπάμε πολύ και περιμένουμε να επιστρέψεις στο γραφείο για να δουλέψουμε/τα πούμε/συγκινηθούμε/τσακωθούμε και αγκαλιαστούμε όπως κάθε μέρα.