Dear Santa let me explain: Οι αταξίες της Αθηνάς

Santa να είσαι δίκαιος! Οι συντάκτες του followme.gr γράφουν το λυτρωτικό τους γράμμα στον Αη Βασίλη.
Dear Santa let me explain: Οι αταξίες της Αθηνάς



Κοίτα Santa, σου έγραψα μία ολόκληρη wishlist και τίποτα δεν έχω δει ακόμα να γίνεται πραγματικότητα. Εκτός από το γεγονός του ότι η Clara θα είναι για ένα ακόμα χρόνο companion στο Doctor Who, όπως είδαμε στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο –να το δεις Santa ήτανε από τα ωραιότερα- κανένα άλλο δωράκι δεν έχω δει ακόμα από εσένα.

Ξέρω ότι οι εκπτώσεις έρχονται σε λίγες μέρες αλλά δεν ήξερα ότι κάνεις και εσύ εκπτώσεις Santa, δεν σε είχα για τέτοιο. Μήπως έκανα κάτι εγώ και σε ενόχλησε;  Μήπως δεν ήμουν καλό κορίτσι;

Θα το ομολογήσω:

  1. Δεν έχω πληρώσει ακόμα τα κοινόχρηστα παρόλα αυτά είδα ένα τέλειο skort στο Asos.com σε εξαιρετική τιμή –50% εκπτώση παρακαλώ- και το αγόρασα. Santa συγνώμη.
  2. Έχω πει ότι θα βάψω το δωμάτιο μου από τον Γενάρη του 2014 αλλά ακόμα και σήμερα αντί το σκούρο μπλε χρώμα που θέλω, έχω ακόμα το παστέλ πορτοκαλί που μισώ. Santa συγνώμη.
  3. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να κάνω δίαιτα 58 φορές φέτος αλλά καμία απόπειρα δεν κράτησε πάνω από 3μέρες. Santa συγνώμη.
  4. Δεν έχω βάλει σίδερο εδώ και τρεις μήνες, σιδερώνω τα ρούχα μου πριν τα φορέσω. Santa συγνώμη και μην το πεις στη μητέρα μου.
  5. Αγοράσω προκατεψυγμένες πατάτες φούρνου γιατί βαριέμαι να καθαρίζω φρέσκιες αλλά παρόλα αυτά είμαι εξαιρετική μαγείρισσα. Santa συγνώμη.
  6. Μέσα στο 2014 πήγα άπειρες φορές στο γραφείο με jean και ένα απλό τοπ, κανένα κόσμημα, κανένα αξεσουάρ και τα μαλλιά σε τρελή κατάσταση. Santa συγνώμη μην φωνάξεις το Fashion Police.
  7. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα ξεκουράζομαι και θα τον προσέχω περισσότερο αλλά πάλι νιώθω ότι χρειάζομαι τρεις μέρες συνεχόμενο ύπνο για να συνέλθω από την κούραση. Santa συγνώμη, συγνώμη εαυτέ μου.
  8. Πολλές φορές στο σπίτι –ιδιαίτερα στο πλύσιμο των μπαλκονιών- κυκλοφορώ με τα πιο αντισεξουαλικά παπούτσια που υπάρχουν, τα crocs. Not-Sorry Santa, είναι άκρως βολικά.
  9. Έχω βουτήξει ρούχα από την ντουλάπα της αδερφής μου και δεν της τα έχω επιστρέψει ακόμα. Όποτε κάνουμε την ανάλογη συζήτηση, φροντίζω πάντα να αλλάζω θέμα. Santa συγνώμη αλλά αυτό είναι αδερφική αγάπη.
  10.  Πρώτη φορά πήρα δώρα για την οικογένεια μου τα φετινά Χριστούγεννα αλλά παρόλα αυτά νιώθω ότι κάποιον έχω ξεχάσει. Santa ποιός είναι; Ποιός;