Θέλεις ο τραπεζικός σου λογαριασμός να έχει πολλά ψηφία; Δες πως θα το πετύχεις.

Στρατηγικές πετυχημένων γυναικών σου αποκαλύπτονται!



Γιατί  να το κρύψεις; Είσαι από αυτές που θέλεις να έχεις αρκετά χρήματα για να μπορείς να αγοράζεις τα ωραιότερα παπούτσια, τσάντες  και οτιδήποτε άλλο χωρίς να περιμένεις τις εκπτώσεις. Αν  αναρωτιέσαι πως μερικές γυναίκες το έχουν καταφέρει αυτό τότε διάβασε τις 4 παρακάτω στρατηγικές για να πάρεις παράδειγμα και να τις ακολουθήσεις.
 
Πρέπει να έχεις όραμα
Θέσε στόχους και βάδισε σύμφωνα με αυτούς.  Ακόμα και τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται ένα όραμα, μια λεπτομερή εικόνα του τι πραγματικά θες και πως θα το πετύχεις. Σκέψου λοιπόν τι θα θεωρείς επιτυχία για σένα σε μερικά χρόνια από τώρα. Με λεπτομέρειες, έτσι ώστε όταν θα βρεθείς σε μία απόφαση όπου θα πρέπει να  επιλέξεις έξυπνα για το μέλλον σου να μπορείς να ρισκάρεις. Για παράδειγμα να μείνεις στη δουλειά που είσαι ή να πας σε μια άλλη με λιγότερα λεφτά, απλά και μόνο επειδή είναι πιο κοντά στο όραμα σου. Αυτό θα σε κρατήσει focus στο στόχο και θα σε φέρει πιο κοντά στο όνειρο!
 
Σχεδίασε το κοντινό μέλλον
Το να δημιουργήσεις μια αναλυτική στρατηγική για το πώς θα ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά ακούγεται ναι μεν έξυπνο, αλλά μπορεί τελικά να μην αποδώσει. Αν δηλαδή κάτι στραβώσει στο σχέδιο σου θα πρέπει να αλλάξεις όλα τα επόμενα βήματα. Αν όμως σχεδιάζεις ένα ένα τα βήματα τότε θα φτάσεις πιο ομαλά εκεί που σκέφτεσαι. Αυτοί οι μικροί στόχοι είναι που δίνουν ενέργεια για το επόμενο βήμα. Ένα tip άλλωστε που δίνουν οι σπουδαιότεροι managers είναι πως για να είσαι συγκεντρωμένος στον στόχο σου πρέπει να σκέφτεσαι τι θες να πετύχεις τις επόμενες 30 μέρες.
 
Χτίσε τις κοινωνικές επαφές σου
Οι δυνατές συνεργασίες μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο κλειδί για μια γυναίκα που έχει μικρότερες πιθανότητες να γίνει διευθυντής σε μια εταιρεία. Έρευνα έδειξε πως το 73% των επιχειρηματιών απέδωσαν την επιτυχία τους στις γνωριμίες τους. Ο κύκλος σου πρέπει να περιλαμβάνει προσωπικότητες που έχουν ήδη πετύχει στη ζωή τους και είναι επαγγελματικά ενεργοί. Για να τους βρεις κάνε μια λίστα από 10 άτομα που έχουν καταφέρει αυτό που θες και εσύ από τη ζωή σου και μετά προσέγγισέ τους. Ανέπτυξε τις γνωριμίες σου μέσω LinkedIn και γενικότερα γίνε ιδιαίτερα κοινωνική στο εργασιακό σου περιβάλλον.
 
Να ξεπεράσεις τους φόβους σου
Είτε θες να αλλάξεις καριέρα είτε ψάχνεις τρόπους να επενδύσεις τα χρήματα σου να ξέρεις πως όλοι φοβούνται τις κακές επιλογές. Αλλά αυτές  είναι επιλογές για τις οποίες πρέπει να ρισκάρεις χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Η αλήθεια είναι πως μέσα από την φτάνεις στην επιτυχία όσο κλισέ και αν σου ακούγεται!