Απόψε κάλεσε τους φίλους σου να παίξετε!

Πάρε ιδέες για να μην καταλήξεις πάλι στο Taboo.
Απόψε κάλεσε τους φίλους σου να παίξετε!



Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις χουχουλιάρικες μαζώξεις με τα φιλαράκια σου; Ειδικά αν αυτές περιλαμβάνουν παιχνίδι; Δεν θα χάσεις χρόνο μαγειρεύοντας, οπότε μην αγχώνεσαι. Απόψε θα παραγγείλετε. Εσύ βάζεις μόνο το κρασί, το σπίτι, τη φιλοξενία και την ανεβασμένη σου διάθεση. Αλλά, δεν θα βγάλεις πάλι το Taboo (το οποίο, τι να πεις, είναι μέγα πάθος) στο τραπέζι. Σήμερα θα τους καταπλήξεις!

Κεφάλας
Κατέβασέ το τώρα! Είναι από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια.Τοποθετείς μπροστά από το κεφάλι σου το κινητό ή το ipad. Εμφανίζεται μία λέξη και η ομάδα σου πρέπει να στην περιγράψει. Θυμάσαι το Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση; Αυτό ακριβώς! Κι αν είστε δυνατοί παίκτες έχει και έξτρα challenges: Mπορείς να περιγράψεις τη λέξη, κάνοντας παράλληλα κουτσό; Ή με τη γλώσσα έξω; Γελάς ήδη; Που να δεις τι έχει να γίνει το βράδυ.

Πες βρες
Βλέπεις το "Άκου τι είπαν"; Ναι και θα ήθελες να πας, αλλά ντρέπεσαι. Κανένα πρόβλημα! Παίξε το στο σπίτι σου. Χωριστείτε σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα ρωτάει την άλλη, την ερώτηση που εμφανίζεται στο application. Παράδειγμα: Πες 10 αντρικά ονόματα από "Γ", ή Πες 10 ταινίες του Al Pacino.

To τι γέλιο θα ρίξεις, δεν φαντάζεσαι.Απλώς θα πρέπει να ξεκινήσετε νωρίς γιατί οι φωνές σας θα ξεσηκώσουν την πολυκατοικία.

Παντομίμα
Old Time classic αλλά τι να κάνεις; Παίξε το με θέμα "ταινίες". Υπάρχει πιο ωραία στιγμή από αυτήν ο κολλητός σου θα προσπαθεί να περιγράψει το "Συνήθεις Ύποπτοι";

Η νύχτα στο Παλέρμο
Παίρνεις την τράπουλα, διαλέγεις φύλλα και "ορίζεις" τους ρόλους. Δολοφόνοι, αστυνόμοι, θύματα, ρουφιάνος (μετά συγχωρήσεως), μάγος και ανάλογα με το πόσοι είστε προσθέτετε κι άλλα. Τι να σου λέω τώρα; Τα υπόλοιπα τα ξέρεις. "Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο" και το παιχνίδι ξεκινάει. Χρησιμοποίησε την πειθώ σου για να παραμείνεις ζωντανή!

Όνομα- Ζώο- Φυτό
Πάλι κλασικό αλλά αξεπέραστο. Χαρτί, μολύβι, και εγρήγορση. Προσθέστε κι άλλες κατηγορίες, όπως χώρες, επαγγέλματα, χρώματα, φαγητά, celebrities. Θα περάσετε μούρλια και θα βάλετε και τον εγκέφαλό σας σε λειτουργία.

Wii
Xωριστείτε σε ομάδες. Και ξεκινείστε. Πινγκ- πονγκ, μπάσκετ, bowling. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο... προπονημένος!

Μπλόφα
Ανάλογα με το πόσοι θα μαζευτείτε, βάλτε και τις αντίστοιχες τράπουλες. 
"Έχω πέντε βαλέδες"        
"Μπλόφα"
"Ορίστε κυρία μου!" και τους είχες όντως!

Μόλις μάζεψε ο "αντιρρησίας" ότι υπήρχε κάτω.  

Ωραίες ιδέες είχα! Πάω να πάρω τηλέφωνο την παρέα. Ιt's play time tonight!