Creepy Sunday: Έτσι ξεκινάει μια ταινία τρόμου…

Αληθινές ιστορίες από το Reddit.
Creepy Sunday: Έτσι ξεκινάει μια ταινία τρόμου…



Ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης είναι η σημερινή, όμως επειδή μας λείπει ήδη η ένταση της καθημερινότητας, αποφασίσαμε να βάλουμε λίγη αδρεναλίνη στη ζωή μας. Σήμερα, λοιπόν, μπαίνουμε στον κόσμο του Reddit και ξεθάβουμε τις πιο τρομακτικές ιστορίες που διηγήθηκαν στο διαδίκτυο πραγματικοί άνθρωποι. Μας σήκωσαν την τρίχα και θα μπορούσαν άνετα να είναι σενάρια ταινιών τρόμου. 
Αν τολμάς διάβασε τις παρακάτω αληθινές ιστορίες τρόμου… Μπου! 

Ποια είναι η κυρία με την πλεξούδα;

Πέντε χρόνια πριν, βρέθηκα στο Λος Άντζελες για να επισκεφτώ την οικογένειά μου. Ήμουν στο σπίτι της θείας μου και ανέβηκα στο δεύτερο όροφο για να πάω στο μπάνιο. Στις σκάλες είδα την ξαδερφούλα μου την April που ήταν 4 χρονών. Στεκόταν εκεί και έκανε γκριμάτσες. Τη ρώτησα τι κάνει. Μου είπε: «Κάνω την κυρία με την πλεξούδα». Κοίταξα γύρω μου και δεν υπήρχε κανένας άλλος εκτός από εμάς. Τότε ρώτησα την April: «Πού είναι η κυρία, April;». Μου έδειξε τη σοφίτα και εγώ επέμεινα και τη ρώτησα τι κάνει ακριβώς η κυρία. Μου είπε ότι κάνει «αστείες γκριμάτσες και ενώ ήμουν έτοιμος να πάω να δω περί τίνος πρόκειται μου είπε ότι «η πλεξούδα της είναι γύρω από το λαιμό της».  Της ζήτησα να επαναλάβει αυτό που μου είπε. «Η κυρία κρεμιέται από την πλεξούδα της… Κάνει αστείες γκριμάτσες» είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα η April έκανε μία γκριμάτσα και κατάλαβα ότι κόπιαρε έναν άνθρωπο που ασφυκτιούσε.  

Χρήστης: YouPickMyName

Ποιος καλεί τέτοια ώρα;

Πριν από μερικά χρόνια, ο αδερφός μου κάθε νύχτα λάμβανε μία κλήση στο κινητό του. Γύρω στις 2:00- 3:00 τα ξημερώματα, κάθε βράδυ. Απαντούσε κάθε φορά. Και κάθε φορά άκουγε αυτό το σατανικό θόρυβο. Ήταν κάτι σαν στατικός θόρυβος σε συνδυασμό με ουρλιαχτά. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει τον αριθμό του. Διέκοψε το συμβόλαιο με την εταιρία και απέκτησε νέο αριθμό. Όμως μετά από ένα μικρό διάστημα οι μεταμεσονύχτιες κλήσεις συνεχίστηκαν. Και όπως φαντάζεσαι, κάθε βράδυ ήταν τρομοκρατημένος και δεν ήξερε για ποιο λόγο συνέβαινε όλο αυτό. Το επόμενο διάστημα τρελάθηκε τελείως. Έχασε τη δουλειά του και τελικά παράτησε το κινητό του. Οπότε απαλλάχτηκε από τις κλήσεις. Μόνο που μερικούς μήνες μετά, η μητέρα μου μου ζήτησε να ακούσω την παράξενη κλήση που έλαβε στο τηλέφωνο του σπιτιού μας. Ήταν πάλι ο ίδιος θόρυβος. Το άκουσε και ο αδερφός μου και φρίκαρε. Ευτυχώς, δεν ξαναλάβαμε τέτοια κλήση. 

Χρήστης: Mastrius

Ένας φανταστικός φίλος

Όταν ήμουν μικρός, θυμάμαι πως όπως πολλά παιδάκια είχα και εγώ έναν φανταστικό φίλο ο οποίος ζούσε σε ένα μεγάλο ντουλάπι. Θυμάμαι ότι κάναμε παρέα και εκείνος μου έλεγε ιστορίες. Όμως δεν έχω αναμνήσεις από τις ιστορίες του. 
Μια μέρα, αποφάσισα να μιλήσω στους γονείς μου γι΄ αυτόν και όταν ξεκίνησα να τους λέω την ιστορία μου ο πατέρας μου ήθελε επίμονα να μάθει το όνομά του. Ήταν κάτι σε Peter ή Patrick αλλά ακόμα θυμάμαι πώς άσπρισε το πρόσωπο του πατέρα μου. 
Ζωγράφισα τον Peter/Patrick και την επόμενη μέρα, ο μπαμπάς μου και ο θείος μου έβγαλαν έξω το ντουλάπι και του έβαλαν φωτιά. 
Ποτέ όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη. Πριν από μερικούς μήνες, έμαθα ότι ο θείος μου είχε ακριβώς τον ίδιο φίλο, με το ίδιο φανταστικό όνομα που έμενε στο ντουλάπι. Όμως, μετά από μερικούς μήνες ο Peter/Patrick του έκανε εφιαλτική τη ζωή και αναγκάστηκε να αλλάξει δωμάτιο για να επανέλθει στη φυσιολογική του ζωή.  

Χρήστης: TonyFX

Ποιος είναι πάνω στο κρεβάτι σου; 

Πριν από μερικές μέρες, κοιμόμουν μαζί με την κοπέλα μου, ώσπου σηκώθηκα όρθιος και της είπα «τι κάνεις;». Καμιά φορά μιλάει στον ύπνο της, αλλά ακούστηκε σαν να συνέβαινε κάτι επείγον και έτσι πετάχτηκα στον ύπνο μου. Μετά ξύπνησε και εκείνη και μου είπε πως νόμιζε ότι είδε κάποιον στην άκρη του κρεβατιού. Νόμιζα ότι είχε τις παραισθήσεις του ύπνου και συνέχισαν να κοιμάμαι. Μία ώρα αργότερα, ξύπνησα και είδα κάποιον να στέκεται πάνω στο κρεβάτι και να έχει σεντόνια τυλιγμένα στο λαιμό του. Δεν ήξερα τι να κάνω και έπειτα άκουσα την εξής φράση: «Τι κάνεις;». Η κοπέλα μου με είχε ξυπνήσει. Είχαμε δει ακριβώς το ίδιο όνειρο και απ’ ότι προέκυψε αργότερα, η περιγραφή του ανθρώπου ήταν ακριβώς η ίδια.  
Χρήστης: orangederps