Ανάσταση: Ιδέες για φλερτ στην Εκκλησία!

Κάποιος να μας ανάψει το κεράκι;
Ανάσταση: Ιδέες για φλερτ στην Εκκλησία!



Ανάσταση έχουμε σήμερα και εσύ όπως κάθε χρόνο θα φορέσεις τα καλά σου και θα πας γύρω στις 12 παρά 10 στην Εκκλησία για να μπεις στο πανηγυρικό κλίμα αλλά και να δεις κόσμο, φίλους καλούς, γνωστούς και εχθρούς. 

Επί τη ευκαιρία, μιας και είσαι single, σκέφτεσαι ότι δεν θα ήταν κακό να κάνεις και λίγο φλερτ. Λίγο τα κεριά, λίγο τα πυροτεχνήματα, δεν θέλεις και πολύ να αποκτήσεις ρομαντική διάθεση.  Αν, λοιπόν, είσαι σε τέτοιο mood δες παρακάτω μερικά tips που μπορείς να αξιοποιήσεις. 

Καταρχήν, μπορείς να φλερτάρεις στη διαδρομή προς την Εκκλησία. Τι πιο απλό από το να ζητήσεις κατευθύνσεις για τον προορισμό σου; Και αφού είστε όλοι πεζοί γιατί να μην περπατήσετε παρέα; 

Φτάνετε στην Εκκλησία. Εκεί μέσα θα γίνεται πανζουρλισμός. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει αν πέσεις τυχαία πάνω σε εκείνον τον κούκλο που προσέφερε ένα ολόκληρο 10ευρω στο φιλόπτωχο. Το μετά το ξέρεις. Ζήτα συγγνώμη, πες τις ευχές σου και αν ανταποκριθεί τότε η Ανάσταση θα έρθει νωρίτερα. 

Το καλύτερο μέσο για φλερτ, όμως είναι τα κεριά και οι λαμπάδες. Είναι τόσο εύκολο, που σε κάθε γωνία μπορείς να ζητάς από διαφορετικό άντρα να σου ανάψει το κεράκι. Και μετά να το σβήνεις. Μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. 

Αν βρέχει ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να στριμωχτείς κάτω από κανένα υπόστεγο ή να σταθείς δίπλα στην ομπρέλα εκείνου του γυμνασμένου αγοριού. (Εντάξει, είμαστε και λίγο υπερβολικές. Αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες). 

Και καλή Ανάσταση!

Δες ΕΔΩ πώς να φλερτάρεις (αν θέλεις να μείνεις για πάντα μόνη σου)