Πανέμορφες βλεφαρίδες με 3 απλούς τρόπους

Μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!



Έχεις βάλει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες; Πως σου φάνηκαν; Φυσικά και δεν έδωσαν στις βλεφαρίδες σου το φυσικό αποτέλεσμα που επιζητούσες συν του ότι σε πείραξε και αυτή η κόλλα με την οποία έπρεπε να τις κολλήσεις. Περιττές χημικές ουσίες και μην ξεχνάμε ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι αρκετά ευαίσθητη!

Ποια δεν θέλει να έχει μεγάλες και πυκνές  βλεφαρίδες; Γιατί να καταφεύγεις στις ψεύτικες όταν μπορείς να έχεις φυσικές;(!) Ο φυσικός τρόπος είναι πάντα ο καλύτερος και εδώ σου έχουμε 3 τρόπους όπου θα μπορέσεις να κάνεις τις τέλειες βλεφαρίδες.

Καστορέλαιο
Το καστορέλαιο απλά  κάνει θαύματα! Χρησιμοποιείται όχι μόνο για να μακρύνουν οι βλεφαρίδες, αλλά επίσης κάνει καλό στα μαλλιά και τα φρύδια σου! Περιέχει ευεργετικές αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με μια πλούσια πηγή θρεπτικών ουσιών βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:
Για να το χρησιμοποιήσεις, απλά πλύνε καλά την περιοχή των ματιών σου έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα ίχνος μακιγιάζ. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το δάχτυλό σου ή μια μπατονέτα για να εφαρμόσεις ελαφρά το καστορέλαιο από τις ρίζες των βλεφαρίδων μέχρι τις άκρες. Χρειάζεται μόνο μια σταγόνα ή δύο για να καλύψει τις βλεφαρίδες για κάθε μάτι. Εφάρμοσε το καστορέλαιο, τουλάχιστον μερικές φορές την εβδομάδα.

2. DIY  συνταγή (Χρήση λάδι καρύδας και λεβάντα )
Τα οφέλη από τη χρήση της λεβάντας είναι πάρα πολλά και  μπορούν  να αυξήσουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων.  Το αιθέριο έλαιο λεβάντας βοηθά να απαλλαγείς από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τα μαλλιά. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι σε 86 ασθενείς που χρησιμοποιούν λεβάντα για τη θεραπεία της τριχόπτωσης, πάνω από το 44% είδε σημαντική ανάπτυξη των μαλλιών. Το λάδι καρύδας είναι ένα τέλειο λάδι που μπορείς να το αναμίξεις με τη λεβάντα  γιατί είναι καταπραϋντικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθώς είναι αντιβακτηριακό.

 Τι χρειάζεσαι:
1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας 
2-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας 

Πώς να το φτιάξεις
Ανακατεύεις  το λάδι καρύδας με τη λεβάντα και  χρησιμοποίησε το δάχτυλό σου ή μια μπατονέτα για να εφαρμόσεις κατά μήκος των βλεφαρίδων από  τις ρίζες ως τις άκρες το μείγμα σου.

Κάνεις μασάζ στις βλεφαρίδες
Το να κάνεις ελαφρύ μασάζ στη περιοχή που βρίσκεται κοντά στις βλεφαρίδες  βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος και την κυκλοφορία, η οποία βοηθά τις βλεφαρίδες σου  να μεγαλώσουν! 

Πως να το κάνεις:
Απλά χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου (φροντίστε να έχεις πλύνει τα χέρια σου πρώτα) για να κάνεις απαλό μασάζ στην περιοχή των βλεφάρων. Κατά προτίμηση μπορείς να το κάνεις  μία φορά την ημέρα ή τουλάχιστον μερικές φορές την εβδομάδα.

Aν θέλεις και άλλα μυστικά για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες δες εδώ!