Τα top detox συστατικά που θα προσθέσεις στο νερό σου

Αν θες γρήγορη και εύκολη αποτοξίνωση.
Τα top detox συστατικά που θα προσθέσεις στο νερό σου



Όποιο μυστικό διατροφής κι αν ακολουθήσεις, μία είναι η λύση που δίνουν οι απανταχού celebrities: Πολύ νερό. Καμμιά φορά ωστόσο, δεν έχεις καταφέρει να πιεις τα τρία λίτρα που "απαιτούνται", πολύ απλά γιατί ούτε τόσο διψάς, ούτε μπορείς να πίνεις κάτι που δεν έχει γεύση. Σου έχουμε τη λύση στη... γλάστρα.

Λεμόνι
Στίψε μισό και ρίξ' το σε μια κανάτα με νερό. Καθαρίζει και αλκαλοποιεί το σώμα σου. Προς φθινόπωρο δε, αν το πίνεις κάθε πρωί, προστατεύει κι από τα κρυολογήματα.

Αγγούρι
Δεν είναι μόνο για τα μάτια. Κόψε το σε φέτες και βάλε το στο νερό σου. Έκτος από τα ενυδατικά του στοιχεία, έχει ακόμα και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Μέντα
Η τέλεια λύση για μετά το φαγητό. Πρόσθεσε λίγα φύλλα μέσα στο μπουκάλι σου για να βοηθήσεις και την πέψη σου αλλά και τους τυχόν στομαχικούς πόνους που μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Τζίντζερ
Με πολλή προσοχή στην ποσότητα. Ένα κομμάτι όσο το ένα τρίτο του γλυκού του κουταλιού, αρκεί, για να κάψεις όσες θερμίδες χρειάζεσαι και να "καθαρίσεις" τον οργανισμό σου.

Όλα τα παραπάνω συστατικά μπορούν να "σταθούν" μόνα τους αλλά και σε συνδυασμό. Ώρα για αποτοξίνωση λοιπόν! Οι μέρες της παραλίας πλησιάζουν.

Διάβασε εδώ 10 φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις τα σπυράκια