Κυτταρίτιδα: Πώς θα την ξεφορτωθείς αύριο κιόλας!

Κι όμως γίνεται κορίτσια!
Κυτταρίτιδα: Πώς θα την ξεφορτωθείς αύριο κιόλας!Υπάρχουν έξυπνοι και μαγικοί τρόποι που θα σε σώσουν από την κυτταρίτιδα! Θα «κρύψουν» τον φλοιό πορτοκαλιού και τα πόδια σου θα δείχνουν πιο νεανικά και σέξι. Μακροπρόθεσμα, μόνο η σωστή διατροφή και η άσκηση μπορούν να μειώσουν την κυτταρίτιδα, αλλά αν βιάζεσαι να βάλεις το μπικίνι σου αύριο, υπάρχουν κάποια κόλπα για να την εξαφανίσεις.

- Αν πρόκειται να γδυθείς σήμερα, είτε γιατί έχεις κάποια φωτογράφιση, είτε γιατί θέλεις να βάλεις το καυτό φόρεμά σου στη βραδινή σου έξοδο, σου έχουμε τη λύση! Άπλωσε ένα λαδάκι σώματος στα πόδια σου και κάνε δυνατό μασάζ. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το φλοιό πορτοκαλιού και η διαφορά φαίνεται αμέσως μετά το έντονο μασάζ.

-Αν θες να φορέσεις το μπικίνι σου αύριο, ο πιο γρηγορος τρόπος για να κρύψεις τα λακάκια της κυτταρίτιδας, είναι να απλώσεις στα πόδια σου μια κρέμα μαυρίσματος, πριν πας για ύπνο. Το μαύρισμα πάντα κρύβει τις ατέλειες, γι’ αυτό και τον Αύγουστο, προς το τέλος των διακοπών μας, φαινόμαστε πιο σέξι.

- Αν πάλι, θέλεις να έχεις τα πόδια των μοντέλων της Victoria's Secret, τότε μια επίσκεψη σε δερματολόγο είναι απαραίτητη. Εκείνος θα σου πει ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα. Υπάρχουν κατάλληλα μηχανήματα που βοηθάνε και τα αποτελέσματά τους είναι θεαματικά. Βέβαια, κοστίζουν.

- Υπάρχει όμως τρόπος να πάρεις και μόνη σου την κατάσταση στα χέρια σου. Προϊόντα που περιέχουν ρετινόλη, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και νιακιναμίδη, τονώνουν το κολλαγόνο του σώματος, το οποίο βοηθάει να μειωθεί η κυταρρίτιδα και να μην είναι τόσο ορατή. Υπάρχουν και κρέμες κατά του τοπικού πάχους, που περιέχουν καφεϊνη και βοηθούν το σώμα να απαλλαγεί από το λίπος. Η καρνιτίνη είναι αυτή που βοηθά να μετατρέπεται το λίπος σε ενέργεια. Αυτή υπάρχει σε διάφορες κρέμες στην αγορά.

Αν πάντως ρωτούσες κάποιον οίκο μόδας, η λύση που θα σου έδινε για να κρύψεις την κυτταρίτιδα, θα ήταν να επιλέξεις ένα υπέροχο παντελόνι. Είναι κι αυτό μια λύση τώρα που το σκέφτομαι, τι λες;