Είσαι ανεξάρτητη ακόμα και αν συνεχίζεις να κάνεις αυτά τα 4 πράγματα!

Τα οποία και φυσικά δεν σου κόβουν πόντους ανεξαρτησίας!
Είσαι ανεξάρτητη ακόμα και αν συνεχίζεις να κάνεις αυτά τα 4 πράγματα!



Τι θέλουμε όλοι; Να είμαστε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι! Είναι αναμφίβολα μια τέλεια κατάσταση αν την πετύχουμε στο 100%! Κράτα αυτό το ποσοστό διότι θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως πως ανεξάρτητη δεν σε κάνει μόνο αυτό το ποσοστό. Μπορεί να είσαι αλλά σε λιγότερο βαθμό...γι' αυτό μην ανησυχείς για τους 4 παρακάτω λόγους. Δεν σε κάνουν λιγότερο ανεξάρτητη! 

1. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια!
Μπορεί να θεωρείς ότι είσαι ανεξάρτητη επειδή ξέρεις να φτιάχνεις ένα φαγητό μια φορά στο τόσο ή ότι επειδή μπορείς να βάλεις ένα πλυντήριο. Δεν έχει σημασία πόσο έξυπνη ή ικανή είσαι διότι όλο και κάτι μπορεί να προκύψει που να σε κάνει να μην μπορείς να βρεις λύση και να χρειαστείς βοήθεια! Εάν δηλαδή βρεθείς στην ανάγκη μην ντραπείς να ζητήσεις ένα χέρι βοηθείας. Δεν είναι αδυναμία!

2. Να ζητάς συμβουλές από το αγόρι σου!
Το γεγονός ότι είσαι ανεξάρτητη είναι αδιαμφισβήτητο! Αποθήκευσε αυτή τη κατάσταση στο μυαλό σου και πάμε παρακάτω! Όταν έχεις μία σχέση συνήθως μοιράζεσαι τα πάντα με τον σύντροφό σου. Δεν είναι κακό λοιπόν να του ζητάς την συμβουλή για πράγματα που ενδεχομένως να μην ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις, διαχειριστείς, πράξεις. Το να πάρεις μια δεύτερη άποψη από έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και σε ξέρει είναι πάντα μια καλή ιδέα!

3. Δεν σου αρέσει να μένεις μόνη σου! 
Ακόμα και οι πιο ανεξάρτητες γυναίκες προτιμούν να είναι με παρέα παρά μόνες τους. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ανεξαρτησίας τους! Ίσα ίσα που απλά αποδεικνύει πόσο κοινωνικές είναι! Γι΄αυτό μην μένεις μόνη σου Παρασκευή βράδυ, βγες έξω με φίλες και πέρνα τέλεια!

4. Μπορείς να ζεις στο πατρικό σου σπίτι...ακόμα!
Είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να μένεις σε δικό σου σπίτι και να είσαι cool, fine , ok! Πως να το πετύχεις άλλωστε σε τέτοιους δύσκολους καιρούς; Γραφική ερώτηση αλλά και τόσο ρεαλιστική συνάμα! Όμως αν καταφέρεις να μπορείς να πληρώνεις τα δικά σου έξοδα τότε ναι και πάλι θεωρείσαι ανεξάρτητη!

Θέλεις αυτό το καλοκαίρι να σου μείνει αξέχαστο;