Θέλεις να αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου;

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις!
Θέλεις να αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου;



Μήπως νιώθεις ότι έχεις χάσει λίγο τον έλεγχο της ζωής σου και ότι δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη αυτά που σου συμβαίνουν; Ας μιλήσουμε ρεαλιστικά για να ηρεμήσεις! Είναι αδιανόητο να ελέγξεις κάθε πτυχή της ζωής σου. Πρέπει αυτό να το συνειδητοποιήσεις! 
Όμως αυτό δεν σημαίνεις ότι δεν έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τα πράγματα. Και για να δούμε τι μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις!

1. Αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις!
Τι είναι αυτό που σου λείπει; Τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις; Ό,τι και αν είναι φτιάξε ένα πλάνο. Δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα otherway! Θα κάνεις άσκοπους κύκλους και δεν θα βρίσκεις πουθενά ικανοποίηση!

2. Σταμάτα να προσπαθείς να τους ικανοποιήσεις όλους!
Τι γίνεται με τα δικά σου θέλω; Δεν υπάρχουν μόνο οι άλλοι στη ζωή σου. Προτεραιότητα έχεις εσύ! Αν δεν είσαι εσύ γεμάτη, καλυμμένη πως θα κάνεις και τους άλλους;

3. Να χρησιμοποιείς τα social media με συνετό τρόπο!
Τι εννοούμε; Μιας και τα social media έχουν κατακλύσει τη ζωή σου θα πρέπει να είσαι προσεχτικοί για τις πληροφορίες που παίρνεις από αυτά. Διότι μπορεί στο πι και φι κάτι που θα δεις, διαβάσεις να σου χαλάσει τη διάθεση και να σε επηρεάσει! Και επίσης μην έχεις εμμονή με αυτά. Υπάρχουν τόσο πιο δημιουργικά πράγματα που μπορείς να κάνεις!

4. Σταμάτα τις δικαιολογίες!
Η ζωή σου δεν πρόκειται να αλλάξει δια μαγείας μόνη της! Σταμάτα τις δικαιολογίες ότι δεν μπορείς γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να μένεις κολλημένη στα ίδια και τα ίδια! Αν δεν σου αρέσει κάτι άλλαξέ το, τι περιμένεις; Κάνε βήματα για να πετύχεις αυτά που θέλεις! 

5. Γίνε θετικός άνθρωπος!
Βάλε στο μυαλουδάκι σου μόνο θετικές σκέψεις. Διώξε οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να σου "τρώει" ενέργεια. Μόνο έτσι θα κάνεις επανεκκίνηση και θα δώσεις κίνητρο στον εαυτό σου να αλλάξεις!

6. Κάνε ένα διάλειμμα!
Δουλειά, υποχρεώσεις, οικογένεια, φίλοι. Όλα αυτά βρίσκονται στο πρόγραμμά σου κάθε μέρα! Μήπως πρέπει να κάνεις και ένα διάλειμμα ανάμεσα σε όλα αυτά; Πάρε ένα Σαββατοκύριακο off και ξέφυγε από τη καθημερινή σου ρουτίνα. Το πόσο καλό θα σου κάνει δεν μπορείς να καταλάβεις! Θα το διαπιστώσεις έπειτα που θα νιώθεις τόσο ανανεωμένη! 
 

Άκου και ένα τραγουδάκι για να σου φτιάξει η διάθεση και να σου δώσει κίνητρο για να αλλάξεις ότι δεν θέλεις από τη ζωή σου!

Θέλεις να έχεις ένα sexy καλοκαίρι;Δες εδώ πως θα το πετύχεις!