4 app που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Θα ξετρελαθείς απλά!
4 app που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη



Η τεχνολογία έχει κατακλύσει τη ζωή μας. Apps, social media κ.τ.λ.! Όμως κακά τα ψέματα δεν μας χαλάει και καθόλου! Γιατί πολύ απλά κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη! Και εκεί που νομίζεις πως τα ξέρεις όλα  όλο και κάτι εμφανίζεται!Αυτές οι 4 εφαρμογές που θα σε ξετρελάνουν!

 

1.Dashlane
Ένα μυαλό 24/7 πόσα πράγματα να αποθηκεύσει; Κωδικούς, αριθμούς λογαριασμών, pin, email κ.τ.λ!Κάποια στιγμή "βραχυκυκλώνει" αυτό το μυαλό και δεν θυμάται ούτε τα βασικά. Μην ανησυχείς όμως γιατί ένα app σου δίνει τη λύση! Στο συγκεκριμένο μπορείς να αποθηκεύσεις username, κωδικούς, pin..τα πάντα! Όποτε κολλάει το μυαλό σου θα ανατρέχεις εκεί!Απαιτεί ios 8.0 ή μεταγενέστερο.

2. Doorman
Από το νόημα της λέξης καταλαβαίνεις και τη λειτουργία του. Έχεις κάνει κάποια παραγγελία και βαριέσαι να πας να την παραλάβεις; Κανένα πρόβλημα! Μέσω αυτού του app μπορείς να συνεννοηθείς και να σου φέρνει κάποιος τα πακέτα σου στο σπίτι μέχρι τα μεσάνυχτα 7 μέρες την εβδομάδα!Απαιτεί ios 7.0.

3. Shyp
Αν σε κουράζουν τα Ταχυδρομεία αυτό το app θα σε ξετρελάνει! Γιατί να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη χωρίς λόγο αφού μπορείς να κατεβάσεις τσακ μπαμ αυτή την εφαρμογή; Τι κάνεις; Απλά στέλνεις τη διεύθυνση και παρακολουθείς σε real time αυτόν που έρχεται σπίτι σου ή στη δουλειά για να έρθει να παραλάβει ή να φέρει το πακέτο σου!Aπαιτεί ios 5.1.1.

4. Via
Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να ξέρεις ανα πάσα ώρα και στιγμή σε ποιο σημείο έχει κίνηση. Μπορείς να βρεις διαδρομές και χάρτες για οποιοδήποτε προορισμό θέλεις!Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι απαιτεί να έχεις ios 7.0!