Και οι μακιγιέρ έχουν bad beauty habits!

Ξεχνάνε να βάλουν αντηλιακό, δεν καλύπτουν τις ελιές...
Και οι μακιγιέρ έχουν bad beauty habits!



Γιατί οι beauty editors δεν εφαρμόζουν ότι beauty tip έχουν μάθει και στον εαυτό τους; Ίσως επειδή αυτή είναι η δουλειά τους να μην έχουν όρεξη να κάνουν όλη αυτή τη διαδικασία και στον εαυτό τους. Και έτσι προτιμούν να την αμελήσουν. 

1. Δεν βάζουν αντηλιακό στο στήθος και στους ώμους.
Με το που ξυπνάς το πρωί οι beauty κανόνες είναι να πλένεις το πρόσωπό σου (με ένα σαπούνι) και έπειτα να απλώνεις αντηλιακό για να προστατευτείς από τον ήλιο (χειμώνα-καλοκαίρι)! Δεν έχει σημασία αν έρχεσαι σε άμεση επαφή με τον ήλιο διότι ακόμα και η αντηλιά μπορεί να σου κάνει την ίδια "ζημιά" με τον ήλιο. Αυτό που ξεχνάνε όμως είναι να απλώνουν αντηλιακό στο στήθος και στους ώμους! 

2. Δεν απλώνουν το foundation με το πινέλο.
Η αλήθεια είναι ότι το foundation απλώνεται πιο σωστά με το πινέλο και είναι και πιο υγιεινό. Διότι όταν το κάνεις με τα δάχτυλα μεταφέρεις μικρόβια στο πρόσωπο σου και γεμίζεις σπυράκια!

3. Δεν χρησιμοποιούν κρέμα ματιών.
Οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια. Γι΄αυτό και πρέπει να προστατεύεις την περιοχή αυτή χρησιμοποιώντας μια κρέμα ματιών. Δεν πρέπει να παραλείπεις αυτή τη κίνηση!

4. Παραλείπουν την καθημερινή ενυδάτωση του σώματος.
Δεν πρέπει να ενυδατώνεις μόνο το πρόσωπό σου αλλά και το σώμα σου διότι και αυτό έχει την ίδια ανάγκη. Μόλις κάνεις το μπάνιο σου άπλωσε μια ενυδατική κρέμα ή baby oil ή ελαιόλαδο στο σώμα σου έτσι ώστε να του δώσεις την ενυδάτωση που χρειάζεται.

5. Δεν πλένεις συχνά τα πινέλα σου.
Είναι λογικό να βαριέσαι τη διαδικασία αυτή διότι είναι πολύ χρονοβόρα αλλά ωστόσο είναι απαραίτητη διότι έτσι προστατεύεις το δέρμα σου από τα σπυράκια. Σκέψου πόσα μικρόβια μπορεί να έχει το πινέλο σου. 

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το δέρμα σου;