7 χρήσεις του conditioner που δεν φανταζόσουν και θα σε σώσουν!

Κάνει για πολλά περισσότερα από το να κάνει μόνο τα μαλλιά σου απαλά!
7 χρήσεις του conditioner που δεν φανταζόσουν και θα σε σώσουν!Το conditioner τελικά είναι ένα πολυεργαλείο! Δεν βοηθάει μόνο τα μαλλιά να λάμπουν και να είναι μαλακά. Οι χρήσεις που έχει πραγματικά μπορούν να σε σώσουν ακόμα και την τελευταία στιγμή! Και εδώ είναι η απόδειξη:

1. Σαν μαλακτικό
Αντί για μαλακτικό ρούχων πρόσθεσε conditioner. Κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά!

2. Αφαιρεί το μακιγιάζ
Αν σου έχει τελειώσει το ντεμακιγιάζ σου και δεν βρίσκεις άλλη λύση...τότε βάλε μια μικρή ποσότητα από το conditioner σου σε λίγο βαμβάκι και ξεβάψου με αυτό!

3. Μακαλώνει τις παρανυχίδες
Μπορείς να βάλεις μια ποσότητα από το conditioner σου στις παρανυχίδες για να μαλακώσουν και έπειτα μπορείς να τις αφαιρέσεις.

4. Για τα μαλλιά να μην φριζάρουν
Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν βάλε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σου και έπειτα το απλώνεις στα μαλλιά σου (αλλά όχι στην ρίζα γιατί θα λαδώσουν). 

5. Να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου
Πάρε ένα μπουκαλάκι και βάλε νερό και μια ποσότητα conditioner. Ανακάτεψε καλά. Ψέκασε σε βρεγμένα μαλλιά για να αποφύγεις να δημιουργηθούν κόμποι και να μπορέσεις να τα ξεμπερδέψεις εύκολα!

6. Να ξυρίσεις τα πόδια σου
Αν απλώσεις στα πόδια σου conditioner αντί για αφρό ξυρίσματος ή σαπούνι και τα ξυρίσεις, δεν θα πιστεύεις για το πόσο μαλακά μπορεί να τα κάνει!

7. Φτιάχνει τα φερμουάρ
Το conditioner μπορεί να θεωρηθεί και ως λιπαντικό. Αν έχεις ένα φερμουάρ που μπορεί να έχει κολλήσει τότε άπλωσε μια μικρή ποσότητα πάνω στο φερμουάρ και προσπάθησε να το φτιάξεις!

Καιρός να αλλάξεις το σαμπουάν σου με μαγειρική σόδα!