Drunk Types: Εσύ σε ποιον τύπο ανήκεις;

Πως γίνεσαι όταν τα "τσούζεις";
Drunk Types: Εσύ σε ποιον τύπο ανήκεις;



Καλοκαιράκι είναι και πίνεις κανένα ποτάκι παραπάνω.Το κατάλαβαν λοιπόν εκεί στο America και το Πανεπιστήμιο του Missouri, διεξήγαγε σχετική έρευνα η οποία κατέληξε ότι ορισμένοι άνθρωποι αλλάζουν την προσωπικότητά τους σχεδόν δραματικά όταν μεθούν. 

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα υπάρχουν τέσσερις τύποι μεθυσμένων ανθρώπων και είναι όλοι "famous" για να τους αναγνωρίσεις πιο εύκολα.

Ernest Hemingway
Είσαι αυτή που δεν σου φαίνεται το αλκοόλ που κυλάει μέσα σου. Τι μεθυσμένη, τι ξεμέθυστη, το ίδιο και το αυτό. Έχεις πλήρη έλεγχο της κατάστασης και δεν τραυλίζεις ποτέ. Οι φίλοι σου δεν καταλαβαίνουν πόσο και εάν έχεις πιει. (Περίπου το 40% των συμμετεχόντων στην έρευνα, ήταν κάπως έτσι).

 

Mary Poppins
Classic lady. Υπέροχη με κάθε τρόπο δηλαδή. Πιο γλυκιά, πιο χαμογελαστή, πιο ζουζούνα, πιο διαχυτική, πιο "αέρινη". Κοινώς ερωτεύσιμη. Αρκεί να μείνεις εκεί.

 

Mr. Hyde
Όταν πίνεις, γίνεσαι μια άλλη. "Λιγότερο υπεύθυνη, λιγότερο διαλλακτική, λιγότερο συνεννοήσιμη και περισσότερο εχθρική και επιθετική. Αυτό αυτομάτως σε μετατρέπει σε ένα "μεγάλο μπελά" για την παρέα σου.

 

Nutty Professor
Το αλκόολ σε κάνει social freak. Κοινωνική και μέσα σε όλα. Που είναι το πρωινό, συνεσταλμένο και ντροπαλό κορίτσι;

 

Δες εδώ αν έχεις ξεμείνει στην Αθήνα που θα πας για ουζάκι.