Από Σεπτέμβρη θα σταματήσω να αργώ

Άσε τις δηλώσεις και πέρνα στις πράξεις (με εύκολα tips).
Από Σεπτέμβρη θα σταματήσω να αργώ



Είσαι πάντα αυτή που αργεί. Σε όλα τα πάρτι, τους καφέδες, τα γεύματα, τα meeting, τα ερωτικά ραντεβουδάκια, πάντα τελευταία και καταϊδρωμένη. Όσοι δεν σε ξέρουν, εκνευρίζονται κι όσοι σε ξέρουν δεν σε εμπιστεύονται όταν λες "σε 10 θα είμαι εκεί" και κλείνουν το τηλέφωνο κουνώντας το κεφάλι τους.

Υπάρχει τρόπος να κόψεις αυτό το κακό συνήθειο; Φυσικά και υπάρχει.

Συγκεκριμένο spot για τα κλειδιά και το κινητό σου
Κοντά στην είσοδο κατά προτίμηση, πάρε ένα καλαθάκι, όπου μπαίνοντας στο σπίτι θα τα ακουμπάς πάντα εκεί. Έτσι δεν θα χάνεις πάντα το "ακαδημαϊκό τέταρτο" για να τα ψάχνεις, βρίζοντας.

Υπολόγιζε ένα 40% περισσότερο χρόνο
Αν η ώρα είναι 7 και πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμη στις 8, δώσε ραντεβού γύρω στις 8.30. 

Ξεκόλλα από τα social
Ειδικά όταν ακολουθεί ραντεβού. Έχεις σκεφτεί πόσο χρόνο σπαταλάς με το κάθε "last check" που κάνεις στα πέντε διαφορετικά social media (Facebook, Instagram, Twitter, Swarm, Pinterest) που διαθέτεις; Καλά, αν έχεις και Tinder; Βάλε κανένα μισάωρο ακόμα καθυστέρηση.

Ετοίμασε από πριν ό, τι μπορείς
Αν το πρωί ετοιμάζεις ταπεράκια για τη δουλειά, ετοίμασέ τα από το προηγούμενο βράδυ. Για να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο την επομένη.

Υπενθύμιση στο κινητό
Αν έχεις κανονίσει με την κολλητή στις 22:00, βάλε υπενθύμιση στις 20:30 και άλλη μία στις 21:00. Ο ήχος και μόνο θα σου θυμίσει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις.

Άσε το τηλέφωνο στο σπίτι
Πως θα σου φαινόταν μια μέρα να μην έχεις να τους ειδοποιήσεις για ακόμα μια φορά ότι θα αργήσεις; Ίσως και να ήσουν στην ώρα σου.

Και για αν αποδείξεις πόσο καλή φίλη είσαι, μοιράσου ωραίες ιδέες με την παρέα σου. Όπως τους 20 τρόπους που μπορείτε να διασκεδάσετε, χωρίς να χαλάσετε ούτε ένα ευρώ.